Τα Coffee Business Awards, η διοργάνωση θεσμός των επαγγελματιών του καφέ και της καφεστίασης, επέστρεψε φέτος, για 3η χρονιά, επιβραβεύοντας τους κορυφαίους του κλάδου.

Θεσμικό χαιρετισμό απηύθυνε στα Coffee Business Awards 2021 (#coba21) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. O κ. Γεωργιάδης στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: “Με μεγάλη χαρά απευθύνω έναν σύντομο χαιρετισμό στην τρίτη κατά σειρά τελετή απονομής βραβείων. Ο χώρος της εστίασης και του καφέ αποτελεί σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας. H κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά προσπαθήσαμε να βρούμε εργαλεία για να στηρίξουμε τον κλάδο. Πολλά θεσμικά αιτήματα τα λύσαμε. Είμαστε εδώ, με την ίδια όρεξη, και την νέα χρονιά για να λύσουμε και τα υπόλοιπα θέματα”.

Ο υπουργός συνεχάρη τους ανθρώπους του κλάδου που “τήρησε ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης της πανδημίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους 100.000 ελέγχους δεν βρίσκουμε παραπάνω από 50 παραβάσεις στον κλάδο εστίασης και καφέ. Το 2022 θα είναι μία εκπληκτική οικονομική χρονιά”.  Ο κ. Γεωργιάδης αφού έδωσε συγχαρητήρια στους βραβευθέντες ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here