Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών από την Τετάρτη έως το Σάββατο, 10-13 Απριλίου 2024, και όπως κάθε χρόνο, θα φιλοξενήσει μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Στο Φόρουμ αναμένεται να μιλήσει για πρώτη η Βασίλισσα Νουρ της Ιορδανίας, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ Mathias Cormann, η Πρόεδρος της Σλοβενίας Nataša Pirc Musar, o Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach ενώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα εκπροσωπήσουν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Οικονομία Paolo Gentiloni και ο Επίτροπος για τη γειτονία και τη διεύρυνση Oliver Varhelyi. Θα παρευρεθεί επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής José Manuel Barroso, ο επί μία δεκαετία πρώην Πρωθυπουργός της Σουηδίας Stefan Löfven και η αναπληρώτρια Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Mariya Gabriel, καθώς και οι πρώην στρατηγοί David H. Petraeus και Ben Hodges του Αμερικανικού Στρατου

Στο Φόρουμ αναμένεται να μιλήσουν επίσης Υπουργοί Εξωτερικών και Ενέργειας από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και μερικοί από τους κορυφαίους διανοητές και αναλυτές των διεθνών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων όπως ο διαπρεπής ιστορικός Niall Ferguson, καθηγητής στα Πανεπιστήμια Στάνφορντ και Χάρβαρντ, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Anne Applebaum, ο γεωπολιτικός αναλυτής Robert D. Kaplan, η συγγραφέας Victoria Hislop και ο αντιπρόεδρος της BlackRock Philipp Hildebrand.

Η παρακολούθηση του Φόρουμ online είναι δωρεάν με εγγραφή εδώ.

10 – 13  Απριλίου 2024

Χώροι Διεξαγωγής: Δελφοί & Αράχωβα

#delphiforum

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ