Μια χαραμάδα ελπίδας ωστε η διοίκηση της Folli Follie και οι ομολογιούχοι να καταλήξουν σε μια συμφωνία αρχίζει να φαίνεται. Όλα δείχνουν πως η δραστηριότητα του ομίλου Folli Follie Group θα διασπαστεί σε “good“και “bad” δηλαδή σε βιώσιμη και μη. Το υγιές μέρος τότε μπορεί να περάσει στον έλεγχο των ομολογιούχων. Ο σημερινός Δνων Σύμβουλος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα αποχωφρήσει από τη διοίκηση της FF Group έως το τέλος του έτους και -σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέονται- φέρεται να αποδέχεται «κούρεμα» των υποχρεώσεων των μεταβιβαζόμενου μέρους της δραστηριότητας.

Εαν τελικά προκύψει συμφωνία, οι ομολογιούχοι θα χρηματοδοτήσουν τη νέα εταιρεία ώστε με την ανάκαμψή της, κάποια στιγμή στο μέλλον, να αντισταθμίσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί. Προφανώς η συμφωνία θα πρέπει να τεθεί προς έγκριση στη γενική συνέλευση των μετόχων.

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων είναι προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου. Χθες, ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών εμφανίστηκε η οικογένεια Κουτσολιούτσου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FOLLI FOLLIE και συνεργάτες της εταιρείας προκειμένου να διατυπώσουν τις θέσεις τους και τα επιχειρήματά τους πριν από την τελική απόφαση των δικαστών για την απαγόρευση ή μη εξόδου τους από τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here