Στις 3 Μαρτίου διοργανώθηκαν για δέκατο συναπτό έτος τα Greek Exports & Forum Awards, υπό την αιγίδα της EthosEVENTS. Σε μία πλούσια, υβριδική εκδήλωση, με ψηφιακή κάλυψη από την πλατφόρμα LiveOn Expo Complex, βραβεύτηκαν οι εταιρείες με τη μεγαλύτερη συμβολή στον εξαγωγικό τομέα της Ελλάδας, και η Great Exhibitions φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τους διακριθέντες.  

H Great Exhibitions απέσπασε διπλή χρυσή βράβευση, μετά από ψηφοφορία κοινού και επιτροπής, στις 2 κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε. Η πρώτη διάκριση ήταν η Top Branded Export Service, για την εκθεσιακή της ταυτότητα “Truly Greece”, η οποία προάγει με εξαιρετικά αποτελέσματα τα Ελληνικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή σε διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών ανά τον κόσμο, μέσα από το πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα της Great Exhibitions. Η δεύτερη ήταν η Top Export Consultant, για τη συμβολή μας, είτε μέσω φυσικών εκθέσεων, είτε μέσω διαδικτυακών Β2Β, είτε μέσω της ψηφιακής έκθεσης τροφίμων και ποτών FOOD MARKET SHOW Edition 2, στην ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των Ελληνικών εταιρειών του αργροτοδιατροφικού τομέα.

Παράλληλα σημαντική ήταν και η διάκριση του Managing Director της εταιρείας κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, με το “Honorary Export Distinction” που έλαβε στα Greek Exports Forum & Awards από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΔΥ ΟΕΥ για την πολυετή συνεισφορά του στον εξαγωγικό τομέα της χώρας.

Οι βραβεύσεις αυτές μας μας γεμίζουν ευθύνες για το μέλλον. Στόχος μας είναι και για το 2022 να συνεχίσουμε δυναμικά, πιστοί στο όραμα και τη φιλοσοφία μας, να προσφέρουμε τις καλύτερες εξαγωγικές υπηρεσίες της αγοράς και να αποτελούμε το μόνιμο συνεργάτη σας στα εκθεσιακά δρώμενα παγκοσμίως. Με ένα νέο πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους, με κομβικές συνεργασίες στο κομμάτι των διαδικτυακών αλλά και φυσικών Β2Β συναντήσεων, βαθιά γνώση των εξαγωγών και του εμπορίου, ένα πλήρες εκθεσιακό portfolio που περιλαμβάνει και την άριστη κατασκευή περιπτέρων, προσπαθούμε να προσφέρουμε πάντα άριστο αποτέλεσμα. Τέλος, κομβική θα είναι και η νέα έκδοση της διαδικτυακής πλατφόρμας FOOD MARKET SHOW, η οποία θα «στεγαστεί» και φέτος στο Great Exhibitions Expo Complex και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Σας περιμένουμε όλους στην επερχόμενη Food Expo 2022, 12 – 14 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τις εκθεσιακές σας ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here