Εκλεκτές γεύσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους από τον executive chef Παναγιώτη Φλάκα, σε συνεργασία με τους Νίκο Ρούσσο & Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, έρχονται να απογειώσουν την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Λέκκα, η υψηλή γαστρονομία έρχεται να συναντήσει την αστική κομψότητα στο νέο εστιατόριο Geco μέσα στο 5στερο ξενοδοχείο Gatsby Athens. Οι εμβληματικές γεύσεις του executive chef Παναγιώτη Φλάκα σε συνεργασία με τους Νίκο Ρούσσο και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, chef βραβευμένους με δύο αστέρια Michelin, προσφέρουν μια γαστρονομική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών στην πιο γιορτινή στοά της Αθήνας.

Με κοινό όραμα και στόχο την δημιουργία ενός καινοτόμου και πρωτοποριακού χώρου, η συνεργασία αυτή αποτέλεσε μια ευτυχή συγκυρία και μια ευκαιρία για δημιουργική συνύπαρξη.

Το μοναδικά διαμορφωμένο μενού για απαιτητικούς ουρανίσκους, από τους ταλαντούχους chef, που αποτελείται από ένα comfort all day ala carte sharing menu και πρωτότυπες γεύσεις, γοητεύει και μεταμορφώνει τους επισκέπτες σε πιστούς θαμώνες. Από ένα business lunch ή ένα κυριακάτικο brunch με φίλους έως τη βραδινή έξοδο για δείπνο, ο ζεστός και cozy χώρος του Geco αποτελεί το ιδανικό στέκι για φέτος τα Χριστούγεννα!

Ξεχωρίζουν τα signature πιάτα «tuna kebab», «μπρουσκέτα αυγοτάραχου», «lollipop καβουριού», «carpaccio παντζάρι» και «λεμονοριγανάτο κοτόπουλο» μαζί με τις πολυάριθμες λαχταριστές σαλάτες από το all day menu.
Το Geco προσφέρει τον ορισμό του αυθεντικού brunch με πιάτα πρωτότυπα αλλά και κλασικά φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά! Πιο συγκεκριμένα, τα «αυγά με χόρτα στη σχάρα», το «scrambled n’ kale» και το «open chicken» δημιουργούν μία αληθινά brunchy και αξέχαστη εμπειρία για το Σαββατοκύριακο!

 

Από τη Δευτέρα 19/12 και για όλες τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων, ξεκινάει και ένα πρωτοποριακό bar food menu το οποίο προσφέρεται ιδανικά για ένα break από το shopping στο κέντρο της Αθήνας, για ένα απογευματινό aperitif και φυσικά για πολλά late night drinks. Ξεχωριστές επιλογές αποτελούν οι μπρουσκέτες σε μορφή μπάρας με φρέσκο ταραμά και αυγοτάραχο ή το kebab τόνου το οποίο φτιάχνετε μόνοι σας τυλίγοντάς το σε λαδόπιτα Ρόδου!

Το αυθεντικό και συνάμα πρωτοποριακό μενού σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τη μοναδική αισθητική υπόσχονται ότι το Gecoήρθε να «ταράξει» τα αθηναϊκά δρώμενα και να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του! Το εστιατόριο για τους επόμενους μήνες θα εξελίσσεται και θα αναδιαμορφώνεται συνεχώς, τόσο αρχιτεκτονικά όσο και γαστρονομικά.

BIO

ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑ ΧΙΛΙΑΔΑΚΗ
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη σπούδασε Ευρωπαϊκές Σχέσεις και Ιταλικά στο Πανεπιστήμιο του Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, η αγάπη της για τη μαγειρική την οδήγησε στο Institute of Culinary Education (ICE) στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όπου απέκτησε το δίπλωμά της στις Μαγειρικές Τέχνες και στη Διοίκηση Εστιατορίου. Η Σεφ Γεωργιάννα έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin μέσω του εστιατορίου της Funky Gourmet και είναι η Executive Chef/Co-founder των ακόλουθων εστιατορίων στο Λονδίνο που απεικονίζουν τη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία: OPSO, INO & Pittabun. Είναι επίσης Co-founder της Consulting Horeca, μιας εταιρείας που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες φιλοξενίας παγκοσμίως. Η Σεφ Γεωργιάννα έχει βραβευτεί ως η καλύτερη γυναίκα σεφ στην Ελλάδα και η 4η καλύτερη γυναίκα σεφ στον κόσμο και είναι περήφανη που συνεργάζεται ως λέκτορας στο Culinary Psychology course του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, από τον Φεβρουάριο του 2021.

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Ο Νίκος Ρούσσος έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Culinary Arts στο ICE στη Νέα Υόρκη. Έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin για το εστιατόριό του Funky Gourmet και είναι ο Executive Chef/Co-founder των παρακάτω εστιατορίων Λονδίνο που απεικονίζουν τη Σύγχρονη Ελληνική Γαστρονομία: OPSO, INO, Pittabun. Είναι επίσης Co-founder της Consulting Horeca, μιας εταιρείας που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες φιλοξενίας παγκοσμίως. Το 2017 κατατάχθηκε στην 108η θέση στους 300 καλύτερους Σεφ στον κόσμο, το 2011 ήταν inspirational speaker στο TEDx Athens ενώ οι συνταγές του περιλαμβάνονται σε επαγγελματικά βιβλία μαγειρικής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here