Το δικό του μήνυμα στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έστειλε ο γ.γ του ΕΕΑ, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Ο κ. Γαβαλάκης περιέγραψε τη σημερινή κατάσταση, τα οφέλη που παρέχει ο κλάδος και τις διαφορές με τις αγορές στην Ε.Ε.

“Η ιδιωτική ασφάλιση αποτελεί μια πράξη αγάπης φροντίζει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας, ακόμα και αν κάποια στιγμή δεν είμαστε δίπλα τους. Αποτελεί μια κίνηση αγάπης για τους εργαζομένους μας καθώς οι επιχειρήσεις οφείλουν να φροντίζουν με κάθε τρόπο τους εργαζομένους. Είναι επίσης μια πράξη αγάπης για τη κοινωνία καθώς προσφέρει την απαιτούμενη οικονομική ηρεμία ατόμων και επιχειρήσεων.”

Συμπληρώνοντας: “Τι είναι η ασφάλιση; Μια κοινωνία ανθρώπων στην οποία αποφασίζεται το εξής απλό αλλά σημαντικό: «Πολλοί να δίνουν από κάτι, για να πάρουν οι λίγοι τα πολλά που θα χρειάζονται την ώρα ανάγκης για να στηριχθούν». Η απόδειξη μιας υγιούς κοινωνικής συμπεριφοράς, εκτός από την επιλογή της κοινωνικής προστασίας.

Ας θυμόμαστε όμως κάθε μέρα πως η ιδιωτική ασφάλιση είναι ο μοναδικός φορέας (πέρα από τη κρατική πρόνοια) που εξασφαλίζει την επιβίωση κατά τη διάρκεια της σύνταξης.

Ο μοναδικός φορέας που ασφαλίζει το χαμένο εισόδημα μιας οικογένειας, όταν ξαφνικά χαθεί ο προστάτης της

Κανείς άλλος δε μπορεί να αντικαταστήσει τη ποιότητα ζωής σε ένα ανήμπορο άνθρωπο για εργασία

Να δώσει το δικαίωμα στην επιλογή σε παροχές Υγείας

Να φροντίσει να μην καταστραφεί ο επαγγελματίας ή μια επιχείρηση από ένα επαγγελματικό λάθος

Να αποκαταστήσει τη ζημιά στη περιουσία την προσωπική ή την επαγγελματική

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here