Την καινοτόμο υπηρεσία Smarthink που με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρει εξοικονόμηση έως 20% σε ενέργεια και χρήματα για κάθε σπίτι, ανεξαρτήτως παρόχου ενέργειας, συστήνει στους επισκέπτες της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Η εταιρεία θα είναι παρούσα για 3η χρονιά στη Διεθνή Έκθεση και συγκεκριμένα στο Χώρο Ιδιαίτερης Προβολής 13Α.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής στο Φυσικό Αέριο ΕΕΕ Γιάννης Μητρόπουλος, επισήμανε ότι «το Φυσικό Αέριο EEE ήρθε έγκαιρα να αντιμετωπίσει τις ενεργειακές προκλήσεις, ενσωματώνοντας το ζήτημα της αειφόρου ανάπτυξης και της διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας στον πυρήνα της στρατηγικής της». Πρόσθεσε, άλλωστε, ότι πρωτεύων στόχος της εταιρείας ήταν πάντα η ανάπτυξη και προσφορά στους καταναλωτές καινοτόμων υπηρεσιών που δίνουν λύσεις και επιλογές ειδικά στην διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας, και των συσκευών του σπιτιού.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι με δώρα, εκπλήξεις και ζωντανή μετάδοση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Velvet 96,8.

Σχετικά με το φυσικό αέριο η εταιρεία αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, ότι με κληρονοµιά που ξεπερνά τον ενάµιση αιώνα και µε χαρακτηριστικό γνώρισµα την εµπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο της ενέργειας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενέργειας σε οικιακούς, βιοµηχανικούς και επαγγελµατικούς καταναλωτές. Προσφέρει, άλλωστε, προϊόντα φυσικού αερίου, ηλεκτρικού ρεύµατος και συνδυαστικά πακέτα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η συνεχής γεωγραφική επέκταση της επιχειρηµατικής της δραστηριότητας είναι βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασµού της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here