Η Taylor Swift είναι η καλύτερα αμειβόμενη τραγουδίστρια, σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο του Forbes με τις 100 πιο πλούσιες διασημότητες για το 2019.

Μετά την τραγουδίστρια ακολουθεί η Kylie Jenner και ο Kanye West ενώ στην δεκάδα των πρώτων βρίσκονται οι άσσοι του ποδοσφαίρου Lionel Messi, Cristiano Ronaldo και Neymar, μαζί με τον Βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη Ed Sheeran και το ροκ συγκρότημα της δεκαετίας του 1970 The Eagles που άρχισε μια νέα περιοδεία το 2018.

O Kanye West επανήλθε στον κατάλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας. Το περιοδικό Forbes εκτιμά τα προ φόρων κέρδη του σε 150 εκατομμύρια δολάρια, χάρη κυρίως στη δημοφιλή σειρά αθλητικών παπουτσιών Yeezy που έχει, και τον κατατάσσει στην τρίτη θέση. Η Kim Kardashian καταλαμβάνει την 26η θέση του καταλόγου.

Η Swift, μετά την επιτυχία του δίσκου της «Reputation» και της ομώνυμης περιοδείας της το 2018 κέρδισε 185 εκατομμύρια δολάρια και μαζί με αυτά και την πρωτιά στον κατάλογο. Η 29χρονη ποπ σταρ ήταν επίσης πρώτη στον κατάλογο Forbes το 2016 λόγω των μεγάλων πωλήσεων του άλμπουμ της «1989» και της ομότιτλης περιοδείας της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here