Οι τελευταίες εξελίξεις, που είδαν το φως της δημοσιότητας, και αφορούν στη δέσμευση των λογαριασμών Βαρθαλίτη- Μπεγιέτη  ήρθαν να επιβεβαιώσουν την προσέγγιση που εξ΄ αρχής είχε εκφράσει το banks.com.gr ότι ο έλεγχος που θα διενεργούνταν δεν θα έπρεπε να περιοριστεί μόνο στην χρήση του 2017.

Απεναντίας θα είχε λόγο να επεκταθεί τουλάχιστον μέχρι ΚΑΙ τη χρήση του 2013 όταν η οικογένεια Κουτσολιούτσου πουλούσε το μεγαλύτερο μερίδιο συμμετοχής της στα ΚΑΕ στην ελβετική Dufry.

Μάλιστα με επόμενα δημοσιεύματα μας είχαμε αναφερθεί και στην διαδρομή αυτών των χρημάτων, που όπως και ένα μεγάλο μέρος των ομολογιακών έδειχνε να κινείται προς Χονγκ- Κονγκ και μετά να…χάνονται σε κάποιες θυγατρικές στην Κίνα.

Άλλο Χονγκ Κονγκ, άλλο Κίνα, για να μην μπερδευόμαστε. Τις κινεζικές εταιρείες «μαιμούδες» τις αποκάλυψε η ίδια η ΕΛΤΕ καταρρίπτοντας κάθε αμφιβολία για την ορθότητα της προσέγγισης μας.

   Η ουσία είναι, πως ο Γεώργιος Βαρθαλίτης «έλεγχε» και «πιστοποιούσε» την ορθότητα ισολογισμών της Folli Follie και αρκετά πιο πίσω από το 2013, οπότε η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο. Καθώς δείχνει να φτάνει μέχρι την χρήση του 2009.

    Α! και ένα ερώτημα προς άπαντες και καλοπροαίρετα:

  • Υπάρχει έστω και ένα υπεύθυνος ή όχι που να πιστεύει ότι η ασφυκτική πίεση (κυρίως ) των αμερικανικών funds προς Παπαλεξόπουλο- Κανελλόπουλο για μεταφορά της έδρας της ΤΙΤΑΝ στις Βρυξέλλες δεν σχετίζεται, σε μικρό έστω βαθμό, και με το σκάνδαλο Folli Follie; 

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι άλλο θα διαβάσουμε… Για το που υπάρχει ο Τσιπρας φταιει η Folli Follie…

    Πέραν της πλάκας όμως ο Τιτανας φεύγει για φορολογικούς λόγους αλλά και γιατί είναι ένας πανέξυπνος τρόπος να βγαλουν εύκολα εκτός Ελλάδος (και χωρίς τα όρια των cc) όσα χρήματα γουστάρουν αυτοί που έχουν μετοχές. Και δεν μιλάμε για 1000 μετοχές αλλά χιλιάδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here