Η Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ διαθέτοντας 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της βιομηχανίας κρεάτων και σταθερής ανάπτυξης κάνει ένα βήμα ακόμα πιο πέρα. Η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαγορά του συνόλου της παραγωγής της Φάρμας Χήτας, που εκτρέφει χοιρινά. Σύμφωνα με πηγές, η εν λόγω αγοραπωλησία έγινε με προκαταβολή του συνόλου του ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φλωρίδης αναμένεται να προχωρήσει και στην εξαγορά των υπολοίπων περιουσιακών στοιχείων της Φάρμας, δεδομένο που αν όντως επιβεβαιωθεί θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της αθηναϊκής επιχείρησης, καθώς η Φάρμα, με έδρα τη Ρωμιά της Φιλιππιάδας, έχει δυναμικότητα 1600 χοιρομητέρες κρεατοπαραγωγής και 400 αναπαραγωγής.

Θυμίζουμε ότι η Φλωρίδης το 2010 δημιούργησε ένα νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο, συνολικού εμβαδού 10.500 μ²., δίπλα στην κεντρική είσοδο της κρεαταγοράς Ρέντη, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και δυναμικότητα αποθήκευσης 2.500 τόνων. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο στόλο φορτηγών ψυγείων. Το εργοστάσιο αποτελεί πρότυπο στο είδος του και κατασκευάσθηκε σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Η μονάδα διαθέτει:

  • Ψυκτικούς θαλάμους 2.000 μ³ συντήρησης νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων.
  • 2 σήραγγες ταχείας κατάψυξης τελευταίας γενιάς.
  • 4.000 μ² κλιματιζόμενους χώρους παραγωγής και διακίνησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here