Ο Γρηγόρης συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην αγορά, υλοποιώντας ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης. Έχοντας σαν γνώμονα ότι η κάθε κρίση γεννάει και μία ευκαιρία, εντοπίζει τις νέες τάσεις στην επιχειρηματικότητα και δημιουργεί ένα νέο τύπο καταστήματος.

Πρόκειται για το νέο Flexi κατάστημα, που έχει σαν στόχο να ανταποκριθεί με ευελιξία στις  ανάγκες των υποψηφίων franchisee! 

Το Flexi concept του Γρηγόρη, μπορεί να εφαρμοστεί σε χώρους καταστημάτων από 50 τ.μ. και άνω και είναι ιδανικό για περιοχές χαμηλής πληθυσμιακής κάλυψης ή μικρότερες αγορές εντός αστικού ιστού, περιοχές με έντονη εποχικότητα ή ακόμα και για κλειστές αγορές όπως κυλικεία, νοσοκομεία, κλπ. Ταυτόχρονα, διατηρεί την ίδια εικόνα και όλες τις προϊοντικές κατηγορίες του Γρηγόρη, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο όλες τις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών. Παράλληλα εξασφαλίζει αυξημένη μέση ημερήσια τιμή απόδειξης, λόγω του διευρυμένου προϊοντικού μείγματος.

Ουσιαστικά το κατάστημα Flexi  αποτελεί μία ασφαλή πρόταση με χαμηλό κόστος επένδυσης & υψηλές αποδόσεις. 

Ήδη από το καλοκαίρι του 2020 έχουν ανοίξει καταστήματα Flexi τόσο στην Αττική, όσο και σε περιοχές της περιφέρειας και η μέχρι τώρα πορεία τους είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here