Το στίγμα ως μία χρονιά επιτάχυνσης και ωρίμανσης των επενδύσεων τόσο για τον ίδιο τον όμιλο της Aegean όσο και και την ΤΕΜΕΣ που «τρέχει» την Costa Navarino  έδωσε ο Ευτύχιος Βασιλάκης με αφορμή το διεθνές τουρνουά γκολφ 14ο AegeanAirlinesPro-Am, ένα από τα καλύτερα του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της AEGEAN μεταξύ άλλων δήλωσε:

  • «Εφέτος, είναι μία πάρα πολύ σημαντική χρονική στιγμή για δύο λόγους: Είναι η χρονιά που η ΤΕΜΕΣ είναι σε φάση επενδυτικής ωρίμανσης και επιτάχυνσης, μπαίνoντας στη δεύτερη μεγάλη επενδυτική φάση στην περιοχή, αφού έχει ξεκινήσει πλέον να κατασκευάζει το τρίτο και το τέταρτο ξενοδοχείο καθώς και το τρίτο και το τέταρτο Golfcourse στην CostaNavarino. 
  • Παράλληλα είναι μία αντίστοιχη χρoνιά επένδυσης για την AEGEAN, γιατί περιμένουμε στους επόμενους έξι μήνες να παραλάβουμε τα πρώτα από τα καινούργια μας αεροπλάνα. Είναι λοιπόν, μία σημαντική χρονιά για να γιορτάσουμε πάλι τον κοινό μας στόχο που είναι η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού και η επέκταση της τουριστικής περιόδου με προϊόντα όπως το γκολφ, τα οποία προφανώς είναι από τα κύρια αθλήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τουριστικό προϊόν για όλες τις εποχές του χρόνου.
  • Οπότε γιορτάζουμε  την επιτάχυνση της προσπάθειας και φυσικά τη μεγάλη παράδοση που μας άφησαν τόσο ο πατέρας μου, όσο και ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος που ήταν οι πρωτεργάτες της εταιρείας και της περιοχής αντίστοιχα».

 

Ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, επικεντρώθηκε στον μεγάλο απόντα της βραδιάς, τον εμπνευστή του τουρνουά, Θεόδωρο Βασιλάκη αναφέροντας μεταξύ άλλων:

  • «Η AEGEAN και ο Θεόδωρος Βασιλάκης αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα από το 2006 και μετά και πιστεύουμε ότι χωρίς την παρουσία του, τη συμβολή του και την ηγεσία του δεν θα είχαμε αυτά που έχουμε σήμερα στην Ελλάδα. Σήμερα, μας λείπει πολύ ο ιδρυτής και ο μέντορας σε αυτές τις προσπάθειες, ο Θεόδωρος Βασιλάκης, αλλά είμαστε περήφανοι που είναι ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης εδώ και ευελπιστούμε σε μία μακροχρόνια συνεργασία για το καλό του γκολφ, της Ελλάδας και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου».

Η AEGEAN, εμπνευστής και δημιουργός του“AegeanAirlinesPro-Am” διοργάνωσε για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά το διεθνές τουρνουά γκολφ πουδιεξήχθη μεταξύ 18 και 21Σεπτεμβρίου 2019 στην CostaNavarino, στη Μεσσηνία, στα δύο γήπεδα γκολφ 18 οπών και υψηλών προδιαγραφών, “TheDunesCourse” και “TheBayCourse”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ