Τα δυναμικά σχέδια και τις προοπτικές της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική τη Νέα Χρονιά  ανέδειξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για το προσωπικό και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας στο Prive Salon de Bricolage.

Ο κ. Μακρόπουλοςαναφέρθηκε στην ασφαλιστική αγορά εκτιμώντας ότι το 2019 θα είναι μια χρονιά εξελίξεων για τις εταιρείες οι οποίες θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για να ανταπεξέλθουν.

Στο πλαίσιο αυτό επεσήμανε ότι: «η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, είναι κεφαλαιακά επαρκώς θωρακισμένη, με μια ισχυρή πελατειακή βάση αλλά και ένα ανθρώπινο δυναμικό εστιασμένο στο καλό αποτέλεσμα αλλά και την ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια».

Θεοδώρα Σταθούρου – Νικόλαος Μακρόπουλος

Εξήγησε ότι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διατηρεί σταθερές τις αρχές αλλά και τις αξίες της καθώς αυτές συντέλεσαν στην πρόοδό της και την οδήγησαν στη σημερινή ξεχωριστή εικόνα που έχει στην αγορά. Ο κ. Μακρόπουλος επέμεινε στην εμπιστοσύνη που έχει κερδίσει η εταιρεία από το σύνολο της αγοράς, τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες της γεγονός που πιστεύει, όπως επεσήμανε, ότι αποτελεί στις μέρες μας «ανεκτίμητη αξία».

Katleen Μακροπούλου, Θεοδώρα Σταθούρου, Νικόλαος Μακρόπουλος, Λαβίνια Μακροπούλου, Δήμητρα Τσακνιά

Στην ομιλία της η κα  Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της εταιρείας, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους που υποστηρίζουν διαχρονικά την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικήκαι εξέφρασε την τιμή και τη χαρά της που είναι πλέον και η ίδια μέλος αυτής της οικογένειας. «Με κύριο στόχο την κερδοφόρα ανάπτυξη έχουμε ήδη εκπονήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και υποδομές πάνω στις οποίες έχουμε στηρίξει την Εμπορική μας Στρατηγική για το 2019» τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

«Είμαστε μια δυνατή ομάδα που ξέρει και μπορεί να βάζει τον πήχη ψηλά. Με συνέπεια στο στόχο μας και με την προσοχή που απαιτείται είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε».

 

Αλίκη Τσόγκα, Νικόλαος Μακρόπουλος

 

Katleen Μακροπούλου, Νικόλαος Μακρόπουλος

 

Άγγελος Λάζος, Ζωή Πολίτη, Αμαλία Σιώτη, Βασίλης Κούτης, Ειρήνη Βέκα, Μάγδα Δελάλη

 

Χρύσα Σκόνδρα, Δήμητρα Παναγέα, Μαρία Κουρουτζίδου, Θεόδωρος Τσαγκουρνός

 

Μπάμπης Κοκόσιας, Διονύσης Βαρβαρίγος, Μανώλης Περάκης

 

Δήμητρα Τσακνιά, Νίκος Γιακουμίδης, Γιούλη Ζήδρου, Καλομοίρα Μπαζώτη, Αναστασία Φαρφαρά

 

Albert Barry, Νικόλαος Μακρόπουλος
Ελένη Φρούσσου, Katleen Μακροπούλου, Κώστας Στρατικόπουλος
Ινώ Παζαρζή, Katleen Μακροπούλου, Νικόλαος Μακρόπουλος

Η βραδιά συνεχίστηκε με την καθιερωμένη κοπή πίτας αλλά και την ανταλλαγή ευχών για τη Νέα Χρονιά που βρίσκεται ακόμη στην αρχή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here