Με την Ημερίδα στην Αθήνα, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες συναντήσεις της Εταιρίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το Δίκτυο Πωλήσεών της.

Στις Ημερίδες, συμμετείχαν πάνω από 2.000 Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης, ανάμεσά τους και οι κορυφαίοι Μεσίτες και Ασφαλιστικοί Πράκτορες της Ελλάδας, έχοντας όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και συζητήσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό κλάδο, είναι μια Εταιρία με μηδενικό τραπεζικό ή οποιουδήποτε είδους δανεισμό, η οποία έχει επιλέξει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ως τον μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών της εργασιών.

Σε αυτό το στρατηγικό πλαίσιο και πιστή στην δέσμευσή της για δραστηριοποίηση στον κλάδο, μόνο μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε τις Ημερίδες ανά την Ελλάδα, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στον Συνεργάτη της και να του παρέχει γνώση και εφόδια, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς.

ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γ. Γκοτζαγεώργης

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γ. Γκοτζαγεώργης, δίνοντας το λόγο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Χ. Γεωργακόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλαγή του συστήματος πωλήσεων καθώς και σε στρατηγικές πάνω στις οποίες χτίζεται με επιτυχία το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Κλείνοντας την ομιλία του, ο κος Γεωργακόπουλος τόνισε τα οφέλη που λαμβάνουν οι συνεργαζόμενοι με την Ευρωπαϊκή Πίστη Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, καθώς πρόκειται για έναν οργανισμό που έχει ως κεντρικό στόχο τη δημιουργία αξίας για τους Συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους και τους μετόχους του.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Εμπορική Διευθύντρια της Εταιρίας κα Βασιλική Ρούσση, η οποία τόνισε την έμπρακτη στήριξη της Εταιρίας προς το Δίκτυο Πωλήσεών της και ανέλυσε τα οφέλη, τα κίνητρα και τις προοπτικές εξέλιξης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Πίστη στους Συνεργάτες της.

Ο διευθυντής πωλήσεων, κ. Τούπης

Ακολούθησαν οι ομιλίες Διευθυντών Πωλήσεων της Εταιρίας, οι οποίοι παρουσίασαν στο κοινό τα πολλαπλά οφέλη του Ιδιωτικού Συστήματος Συνταξιοδότησης, ενός προϊόντος το οποίο παρέχεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και έρχεται να δώσει τη λύση στην ελληνική κοινωνία σχετικά με την σύνταξη.

Ακόμα, έγινε παρουσίαση του προγράμματος Family Care 2, το οποίο παρέχεται μόνο από την Ευρωπαϊκή Πίστη και εξασφαλίζει στην οικογένεια ένα μηνιαίο εισόδημα, προκειμένου αυτή, να συνεχίσει μια αξιοπρεπή ζωή σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου.

η Εμπορική Διευθύντρια της Εταιρίας κα Βασιλική Ρούσση

Αμέσως μετά, στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων κ. Γ. Γκοτζαγεώργης, πραγματοποιώντας μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για την παρουσία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στο νέο ψηφιακό περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποιήθηκε ομαδοποίηση των καταναλωτών βάσει της γενιάς που ανήκουν, περιγραφή των χαρακτηριστικών τους και τέλος, έγινε παρουσίαση όλων των σύγχρονων εργαλείων digital marketing, που παρέχει η Ευρωπαϊκή Πίστη στους Συνεργάτες της, προκειμένου να προσεγγίζουν τους υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες τους πιο αποτελεσματικά.

Η Ημερίδα συνεχίστηκε με πάνελ, σχετικό με την αξία του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στο νέο περιβάλλον.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων για το έτος 2018.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη με την διοργάνωση των Ημερίδων ανά την Ελλάδα, δήλωσε ακόμη μία φορά παρούσα και δίπλα στους Συνεργάτες της, φροντίζοντας να παρέχει συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στο Δίκτυο Πωλήσεων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here