Ένα “ντουέτο” επικερδών συμφωνιών εξασφάλισε η εισηγμένη στο Nasdaq, ναυτιλιακή Top Ships, συμφερόντων Ευάγγελου Πιστιόλη, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των tankers.

Η εταιρεία έπειτα από διαπραγματεύσεις πέτυχε την επέκταση των deals ναύλωσης για τα πλοία Eco West Coast και  Eco Malibu.

Η Top Ships ανέφερε ότι η συμφωνία για τα δύο πλοία τύπου Suezmax αφορά την Clearlake Shipping και χρονικά εκτείνεται έως και σε επιπλέον 36 μήνες.

Η νέα περίοδος ναύλωσης ξεκινά μετά τη λήξη των υφισταμένων, το πρώτο τρίμηνο του 2024, με ακαθάριστο ημερήσιο ναύλο ύψους 32.850 $.

Το πρόσθετο ανεκτέλεστο ποσό εσόδων που αναμένεται να δημιουργηθεί από αυτήν την συμφωνία είναι περίπου 72 εκατομμύρια $ για τη μέγιστη περίοδο χρονοναύλωσης.

«Αφού ληφθεί υπόψη η μέγιστη διάρκεια αυτής της συμφωνίας, το συνολικό ακαθάριστο υπόλοιπο εσόδων από τις 31 Δεκεμβρίου 2022, για τη χρονική περίοδο ναύλωσης των σκαφών που λειτουργούν, συμπεριλαμβανομένου του 50% των πλοίων κοινοπραξίας μας, που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως στα 280 εκατομμύρια δολάρια, αυξήθηκε σε περίπου 352 εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε σχετικά ο κ. Πιστιόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here