Η epay, επιχειρηματικός τομέας της Euronet Worldwide, Inc., είναι πλέον ο παγκόσμιος συνεργάτης για τις ψηφιακές δωροκάρτες και τα προπληρωμένα προϊόντα της κορυφαίας fintech εφαρμογής του Ηνωμένου Βασιλείου, Revolut.

Η νέα συνεργασία μεταξύ της Revolut και του παρόχου υπηρεσιών πληρωμών epay θα καλύψει 36 χώρες μέσω της ενσωμάτωσης API στις τρεις βασικές κατηγορίες της Revolut (Consumer, Business και Junior).

Ξεκινώντας τον Απρίλιο του 2021, η epay παρέχει στους πελάτες της Revolut σε όλες αυτές τις χώρες πρόσβαση σε πληθώρα γνωστού ψηφιακού περιεχομένου σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο σε κατηγορίες τροφίμων, ψυχαγωγίας, lifestyle, παιχνιδιών, υγείας και wellness, οικιακού γραφείου όπως το Twitch, την Ikea, τη Nintendo και το Spotify Premium.

Έχοντας αυτή τη δυνατότητα οι πελάτες της Revolut μπορούν να αγοράζουν, να κάνουν δώρο αλλά και να λαμβάνουν ανταμοιβές με δωροκάρτες και ψηφιακό περιεχόμενο εύκολα και απρόσκοπτα, χωρίς να χρειάζεται να βγούν εκτός της εφαρμογής Revolut.

Η υπηρεσία λανσαρίστηκε τον Απρίλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, ενώ θα ακολουθήσουν άμεσα και άλλες χώρες και αγορές, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, και η Αυστραλία, καθώς και η περεταίρω ανάπτυξη της εφαρμογής Business, η οποία θα ξεκινήσει κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο.

H παγκόσμια επέκταση της Revolut με ένα marketplace πολλαπλών κατηγοριών

Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε καμία fintech εφαρμογή με τη δυνατότητα πολλαπλών κατηγοριών όσον αφορά το marketplace, κάτι που καθιστά τη Revolut τον πρώτο fintech πάροχο στον παγκοσμίως που προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της σε ευρεία κλίμακα. Υποστηρίζοντας την αποστολή της εταιρείας, η οποία είναι να προσφέρει την πρώτη πραγματικά παγκόσμια “one- stop ” financial εφαρμογή με μια σειρά από οφέλη για όλους τους καταναλωτές. Πρόσθετες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα αγοράς και αποστολής δωροκαρτών και προπληρωμένων προϊόντων από τις αγαπημένες μάρκες/εταιρείες των χρηστών απευθείας από την εφαρμογή, καθώς και την προσέλκυση νέων πελατών, πράγμα που σημαίνει υψηλότερο βαθμό χρήσης της εφαρμογής και αύξηση του οφέλους και της διατήρησης των πελατών.

Οι πελάτες μας είναι κυρίως millennials και ψηφιακοί αυτόχθονες “Digital Natives” που περιμένουν από μια χρηματοοικονομική εφαρμογή να προσφέρει ελκυστικές πρόσθετες υπηρεσίες καθώς και μια μοναδική εμπειρία χρήσης – είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και τα δύο ενσωματώνοντας  API της epay”, εξηγεί ο Maisum Dairkee, Product Owner της Revolut. “Η ενσωμάτωση API της epay όχι μόνο παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα επεκτάσιμου/ scalable

περιεχομένου για την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά χρησιμεύει επίσης για την παροχή μιας άριστης και απρόσκοπτης εμπειρίας χωρίς να χρειάζεται ποτέ να εγκαταλείψει την εφαρμογή.

Συνεργασία με όραμα και δυνατότητες

Η συνεργασία θα επεκταθεί γρήγορα. Εκτός από τις 36 χώρες που έχουν προγραμματιστεί επί του παρόντος, οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας της epay θα αποτελούν μέρος της βασικής πρότασης της Revolut για κάθε άλλη διεθνή κυκλοφορία της Revolut στο μέλλον. Οι υπάρχουσες κατηγορίες θα επεκταθούν επίσης περαιτέρω. Για παράδειγμα, οι δημοφιλείς κατηγορίες του wellness , της ομορφιάς, της υγείας, του fitness και της μόδας βρίσκονται στο επίκεντρο και των δύο εταιρειών και εκτιμώνται ως βασικές κατηγορίες για μελλοντική ανάπτυξη.

Η σχέση με τη Revolut είναι μια πρωτοποριακή συνεργασία για την epay.

Η τεχνολογική μας λύση και οι διαδικασίες μας επιτρέπουν να παρέχουμε στην Revolut υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω ενός ενιαίου API ως πάροχος πληρωμών πλήρους υπηρεσίας. δήλωσε ο Kevin Caponecchi, Executive VP και CEO, epay, Software and EFT Asia Pacific Division. Αυτό σημαίνει ότι ξεπερνάμε τον κλασικό ρόλο του παρόχου δωροκάρτας και, γινόμαστε ένας συνεργάτης που προσφέρει λύσεις για μια παγκόσμια ανάπτυξη. Θέλουμε να βοηθήσουμε τις fintechs όπως τη Revolut να παρέχουν στους πελάτες τους ακριβώς το περιεχόμενο που περιμένουν ή που πάντα ήθελαν. Παρουσιάζοντας επιπλέον στους 2000+ υπάρχοντες συνεργάτες μας με το χαρτοφυλάκιο το οποίο περιλαμβάνει δωροκάρτες και προπληρωμένες κάρτες, νέους τρόπους σύνδεσης με τους πελάτες τους, ανοίγοντας νέα ψηφιακά και mobile κανάλια πωλήσεων, όπως η Revolut”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here