Προς τον δρόμο της εξυγίανσης οδεύει η Euromedica, καθώς ήδη από την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής της Συμφωνίας Εξυγίανσης που η Εταιρία διαπραγματευόταν με τους πιστωτές της.

Τη συμφωνία υπέγραψαν πιστωτές που εκπροσωπούν ποσοστό 68,1% του συνόλου των υποχρεώσεων της εταιρίας στους οποίους περιλαμβάνεται και η συντριπτική πλειοψηφία των εμπραγμάτως εξασφαλισμένων πιστωτών ήτοι πιστωτές που εκπροσωπούν το 91,6 % του συνόλου των εμπραγμάτως εξασφαλισμένων υποχρεώσεων της Εταιρίας.

Χθες, η Εταιρία κατέθεσε την υπό Γενικό Αριθμό Κατάθεσης 39947 /2020 Αίτηση Επικύρωσης Συμφωνίας Εξυγίανσης, κατ’ άρθρα 99, 106 (β) και 106 (δ) ΠτΚ η οποία πρόκειται να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη διαδικασία της Εκουσίας Δικαιοδοσίας, κατά τη δικάσιμο της 7.10.2020 με αριθμό πινακίου 12.

H απόφαση εξυγίανσης θεωρήθηκε στρατηγικής σημασίας που δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ανταποκριθεί η εταιρεία, με βάση τις δυνατότητές της, στη ρύθμιση των οφειλών της καθώς και στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου (business plan) που θα διασφαλίσει όχι μόνο την ομαλή και αδιάκοπη λειτουργία της αλλά και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και ανάπτυξή της.

Η διοίκηση όπως πρόσφατα ανακοίνωσε έχει ήδη διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας της εταιρείας ενώ θα προχωρήσει και σε νέες προσλήψεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here