Με σύγχρονα ψηφιακά ασφαλιστικά προϊόντα που εξυπηρετούν άμεσα τους ασφαλισμένους με τη βοήθεια συστημάτων ΑΙ (Τεχνητής Νοημοσύνης), επεκτείνεται δυναμικά στην Ελληνική αγορά ο Ασφαλιστικός Οργανισμός EUROINS

Το μήνυμα αυτό μετέφερε και στην Πάτρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov ο οποίος συνεχίζει το πανελλαδικό, μετα-πανδημικό οδοιπορικό του στο δίκτυο του Ομίλου και για το σκοπό αυτό συναντήθηκε με στελέχη της EUROINS Ελλάδος και με επιφανείς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο αλλά και στη Δυτική Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και συζητήσεων με τους επαγγελματίες του κλάδου, δόθηκε η ευκαιρία στον κ.  Evgeny Svetoslavov Ignatovνα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της EUROINS Ελλάδος αλλά και να μοιραστεί, με όλους τους παρευρισκόμενους, τις προοπτικές ανάπτυξης των εργασιών τους με νέα -πρωτοποριακά στην Ελληνική αγορά- προϊόντα.

  • Στο σημείο αυτό ο κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov υπογράμμισε ότι η EUROINS Ελλάδος επενδύει σημαντικούς πόρους, στις νέες τεχνολογίες με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας και διαφάνειας για ακόμη ταχύτερη και άρτια εξυπηρέτηση των συνεργατών αλλά και των πελατών της.

Στη συνέχεια ο κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov εστίασε στα επιτεύγματα του Ομίλου EUROHOLD – EUROINS ο οποίος μέσα στα τελευταία 25 χρόνια ολοκλήρωσε επιτυχώς 30 στρατηγικές εξαγορές εταιρειών ασφαλιστικών, τραπεζικών, χρηματοοικονομικών προϊόντων ενώ, όπως επισήμανε, ο Όμιλος EUROHOLD – EUROINS, με σύμβουλο την JP Morgan, διαπραγματεύεται την εξαγορά της CEZ, του μεγαλύτερου παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας στη Βουλγαρία ο οποίος συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους του είδους σε Πανευρωπαϊκή κλίμακα.

Η οικογένεια της EUROHOLD – EUROINS έχει «αγκαλιάσει» τη Κεντρική Ανατολική Ευρώπη (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Ρουμανία, Λευκορωσία, Πολωνία, ΠΓΔΜ) και σταδιακά επεκτείνει τη δραστηριότητά της στη Δυτική (Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία).

Ο κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή, το Γενικό Εμπορικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Μάκαρη αλλά και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της EUROINS Claims & Επιχειρησιακό Διευθυντή της EUROINS Ελλάδος (COO) κ. Αλέξανδρο Ι. Σκλήρη, και την κα. Αρετή Μανιάτη, Στέλεχος της μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης, παρουσίασαν τα επιτεύγματα της EUROINS Ελλάδος από το 2014 και ειδικότερα από την ίδρυση του υποκαταστήματος της EUROINS Ελλάδος έως σήμερα, αλλά και τους στόχους της στο εγγύς και απώτερο μέλλον. Στην εκδήλωση προλόγισαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Τσιαπάρας, Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας και Βασίλης Ζαφειρόπουλος, Περιφεριακός Διευθυντής Πωλήσεων για την Νοτιοδυτική Ελλάδα.

  • Την παρουσίαση του κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov ακολούθησε η παρουσίαση της Euroins Claims όπου ο κ. Αλέξανδρος I. Σκλήρης εξήγησε συνοπτικά την πρωτοποριακή ηλεκτρονική διαδικασία καταγραφής και διαχείρισης ζημιών από τροχαία ατυχήματα και τόνισε ότι μέσω της εφαρμογής συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης, η διαχείριση ζημιών θα γίνει ακόμη πιο ασφαλής, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Evgeny Svetoslavov  Ignatov ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας ότι αποτέλεσαν και αποτελούν τη Δύναμη της EUROINS Ελλάδος και υποσχέθηκε να τους δώσει, πολύ σύντομα, καινοτόμα ψηφιακά ασφαλιστικά προϊόντα ώστε να καταστεί η EUROINS Ελλάδος ακόμη πιο ανταγωνιστική στην ασφαλιστική αγορά.

Η μετά-πανδημική επανένωση της EUROINS Ελλάδος, όπως δήλωσε ο κ Evgeny Svetoslavov Ignatov θα συνεχιστεί στην Κρήτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here