Ένα μοναδικής αισθητικής και σύγχρονης λειτουργικής αντίληψης κτίριο στη Νέα Ιωνία που συγκεντρώνει και ομογενοποιεί τις διαφορετικές υπηρεσίες του Ομίλου έδειξε στους εκπροσώπους του Τύπου η διοίκηση της Eurobank.

  • H επόμενη ημέρα της σύγχρονης τραπεζικής που βασίζεται στην πρωτοπόρο τραπεζική αντίληψη phygital .

Στο κτιριακό συγκρότημα Eurobank Ηub στη Νέα Ιωνία Αττικής  κτυπά η «καρδιά» των ψηφιακών υπηρεσιών του Ομίλου.

Στόχος είναι να αναδειχθεί ως η πιο απλή, ψηφιοποιημένη τράπεζα στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, παρέχοντας τη βέλτιστη και ασφαλέστερη ψηφιακή εμπειρία στον πελάτη.

  • Η Phygital προσέγγιση με απλά λόγια, όπως επισημάνθηκε, επιδιώκει έναν ισορροπημένο συνδυασμό της τεχνολογίας με το ταλέντο, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Τράπεζας, που διατηρούν νευραλγικό ρόλο στο «πάντρεμα» των δύο φιλοσοφιών.

Κομβικοί επιχειρησιακοί άξονες είναι η διαρκής επένδυση στην αναβάθμιση των υποδομών πληροφορικής και η ανάπτυξη προσωποποιημένων προϊόντων και υπηρεσιών, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη που να είναι διαθέσιμες όταν τις θέλει και προσβάσιμες από όποιο σημείο επιθυμεί.

Στο Eurobank Ηub στη Νέα Ιωνία Αττικής κτυπά η «καρδιά» των ψηφιακών υπηρεσιών του Ομίλου και έχει αναπτυχθεί ένα πολυδιάστατο οικοσύστημα υποδομών και δεξιοτήτων, όπου εξειδικευμένοι επαγγελματίες στο χώρο της τεχνολογίας, σε συνεργασία με ένα εκτενές δίκτυο ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών πληροφορικής, υποστηρίζουν αποτελεσματικά τις εγχώριες και, συνολικά, τις διεθνείς δραστηριότητες της Eurobank, η οποία διατηρεί παρουσία σε 6 χώρες.

Πρόκειται για ένα χώρο έκτασης 34.000 τετραγωνικών μέτρων στον οποίο στεγάζονται το Technology & Digital Hub, η Οργάνωση, οι Κεντρικές Υπηρεσίες & Λειτουργίες, οι Οικονομικές Υπηρεσίες καθώς και το Κέντρο Εκπαίδευσης του Ομίλου. Στο κτιριακό συγκρότημα απασχολούνται περίπου 2.000 εργαζόμενοι που αντιστοιχούν στο 50% του προσωπικού των κεντρικών υπηρεσιών της Τράπεζας

Η Phygital αντίληψη απαιτεί διαρκή επένδυση στους ανθρώπους και παράλληλα σε νέες υποδομές για ολοκληρωμένες σύγχρονες λύσεις, καλύπτοντας κατά το δυνατόν πληρέστερα τις ανάγκες των πελατών με στόχο τη δημιουργία μιας Τράπεζας «ανοικτής» 24/7, στο κινητό, στον υπολογιστή, στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο.