θυγατρικές του Ομίλου Eurobank, σε Κύπρο και Βουλγαρία, , το 44% των καθαρών κερδών του Ομίλου, από τις θυγατρικές του εξωτερικού (συνολικά 200 εκατ. Ευρώ).

Αύριο, η θυγατρική του Ομίλου Eurobank στην Βουλγαρία, η Postbank, γιορτάζει την επέτειο για τα 30 χρόνια λειτουργίας της .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Grand Hotel Millenium , στη Σόφια, παρουσία της κυρίας Petia Dimitrova, CEO and Προέδρου του Δ.Σ. της Postbank, του Έλληνα Πρέσβη στη βουλγαρική πρωτεύουσα, κ. Χρονόπουλου κ.α.

Για την εορταστική εκδήλωση θα ταξιδέψει στη Σόφια κλιμάκιο Διοίκησης της Τράπεζας από την Αθήνα με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, Φωκίωνα Καραβία και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο  Σταύρο Ιωάννου που είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς δραστηριότητες του Ομίλου.

Eurobank και Grant Thorton μοιράζουν βραβεία

Η 1η Νοεμβρίου είναι μια χαρούμενη μέρα για τον Όμιλο της Eurobank.

Για 6η διαδοχική χρονιά ,η Eurobank και η Grant Thornton πραγματοποιούν τα Growth Awards, με θέμα “Η εξέλιξη του σήμερα δύναμη ανάπτυξης για το αύριο” και αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την ικανότητά τους να αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και την εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here