Η Eurobank πήρε την έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών για την εκταμίευση της πέμπτης (5ης) δόσης, του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ), έχοντας εκπληρώσει τους προαπαιτούμενους στόχους, βάσει της Επιχειρησιακής Συμφωνίας που έχει υπογράψει με το Ελληνικό Δημόσιο.

Με την 5η δόση και σε διάστημα 15 μηνών η Eurobank έχει αναλάβει τη διαχείριση συνολικού ποσού άνω του €1 δισ. μέσω του ΤΑΑ για τη χρηματοδότηση επενδύσεων ελληνικών επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα, ανταποκρινόμενη με συνέπεια στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ως Ενδιάμεσος Χρηματοπιστωτικός Οργανισμός για την υλοποίηση του δανειακού σκέλους του ΤΑΑ, με στόχο την εδραίωση βιώσιμης ανάπτυξης στην ελληνική οικονομία.

Η Eurobank συμμετέχει ήδη στη χρηματοδότηση 55 επενδυτικών σχεδίων, συνολικού προϋπολογισμού €3,4 δισ. στη χώρα, αξιοποιώντας πόρους €925 εκατ. μέσω του ΤΑΑ και €687,4 εκατ. μέσω δανείων που χορήγησε παράλληλα με αυτά τα επενδυτικά σχέδια, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη και τη στήριξη της απασχόλησης στη χώρα.

Σε άριστη συνεργασία με το Ελληνικό Δημόσιο και τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών που υποστηρίζουν το Πρόγραμμα ΤΑΑ, η Eurobank αντιμετωπίζει ως προτεραιότητα την αξιοποίηση των πόρων του ΤΑΑ από την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα και θέτει στη διάθεση των πελατών της την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία των εξειδικευμένων στελεχών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ