Η πολυεθνική βιομηχανία σοκολάτας και σνακ Mondelez, συνεχίζοντας να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, σκοπεύει, σύμφωνα με πηγές, να προχωρήσει σε νέο μεγάλο επενδυτικό σχέδιο στο εργοστάσιο του Παυλίδη.

Η Mondelez, η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της μεγάλα brands όπως οι σοκολάτες Lacta και Merenda και τα μπισκότα Oreo αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω την ιστορική μονάδα στην Οδό Πειραιώς, αναβαθμίζοντας την παραγωγική ικανότητά της.

Η παραπάνω επένδυση πάντως αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από τις καθιερωμένες που γίνονται σε ετήσια βάση και θα αφορά στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής.

Ποια είναι η Mondelez

Η Mondelēz International είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των σνακ, με καθαρά έσοδα που ανήλθαν σε περίπου 26 δισ. δολάρια το 2017. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται αρκετές δεκαετίες, και έχει ηγετική παρουσία σε πολλές κατηγορίες.

Στο χαρτοφυλάκιό της ανήκουν μεταξύ άλλων οι σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, το τυρί κρέμα Philadelphia, τα μπισκότα OREO και το Εργαστήρι Παυλίδη, τα ροφήματα σοκολάτας Lacta και Cadbury, οι τσίκλες Trident και Dentyne και οι καραμέλες Halls.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here