Η Εθνική Ασφαλιστική θέτει υψηλά στις προτεραιότητές της τη συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με δράσεις και πρωτοβουλίες που απευθύνονται κυρίως στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως είναι τα παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό, παραμένει σταθερή αρωγός στο έργο που αναπτύσσει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αυτήν τη φορά η Εθνική Ασφαλιστική είναι χορηγός της ημερίδας που διοργανώνει η Ένωση «Μαζί για το παιδί» με θέμα: «Παιδική κακοποίηση: Ένα αυξανόμενο φαινόμενο της εποχής μας». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Στην ημερίδα, η οποία απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας,  εκπαιδευτικούς, σχολικούς ψυχολόγους, νοσηλευτές, παιδιάτρους, γονείς αλλά και στο ευρύτερο κοινό, ειδικοί και επιστήμονες θα αναλύσουν το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης και θα αναζητήσουν τρόπους για την αντιμετώπισή της. Διαδικτυακός εκφοβισμός, σεξουαλικότητα και εφηβεία είναι μερικά από τα θέματα που θα εξεταστούν.

Σημειώνεται ότι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996 και πρόκειται για μια Ένωση Μη Κερδοσκοπικών Σωματείων και Ιδρυμάτων που εργάζονται για την ευημερία περισσοτέρων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την προσφορά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here