Με ανοδικές τάσεις έκλεισε τη χθεσινή του συνεδρίαση το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς τα εταιρικά αποτελέσματα ήταν καλύτερα των προβλέψεων.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 26.452,66 μονάδες, με άνοδο κατά 67,89 μονάδες ή +0,26%, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε και από τη μετοχή της Boeing. Η μετοχή του γίγαντα της αεροδιαστημικής ενισχύθηκε μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ότι μια ενημέρωση του λογισμικού 737 Max είναι “λειτουργικώς κατάλληλη”.

Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κινήθηκε ανοδικά, φτάνοντας τις 8.000,23 μονάδες, με άνοδο 24,21 μονάδων ή +0,3%, ενώ ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης έκλεισε ενισχυμένος κατά 1,48 μονάδες ή +0,05% φτάνοντας τις 2.907,06 μονάδες και συμπληρώνοντας 12 ανοδικές σε 14 συνεδριάσεις.

Η Johnson & Johnson σκαρφάλωσε 1,1% μετά τα ισχυρά τριμηνιαία αποτελέσματά της που ήταν υψηλότερα από τα προβλεπόμενα. Περισσότερο από το ήμισυ των εσόδων της προέρχεται από τις πωλήσεις συνταγογραφούμενων φαρμάκων, οι οποίες αυξήθηκαν περισσότερο από 4%. Αυξημένα και υψηλότερα από τα αναμενόμενα κέρδη ανακοίνωσαν επίσης οι BlackRock και Bank of America. Οι IBM, Netflix και CSX συγκαταλέγονται στις εταιρείες που ανακοίνωσαν κέρδη μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here