Τριπλή Βράβευση το Minoa Water για τις εξαγωγές και την καινοτομία

Τρία χρυσα βραβεία απέσπασε το Minoa Water στις κατηγορίες “Top Manufacturing Export Company”, “Top Export Product” και “Top Export Packaging” στον διαγωνισμό Greek Export Award που διεξήχθη στις 26 Απριλίου, μέσα σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την ήδη επιτυχημένη πορεία της Waterfresh Α.Ε. στη διεθνή αγορά, όπου τα τελευταία έτη κατέχει περισσότερο από το 40% του κύκλου εργασιών της. Ο Μανώλης Τσαλδάρης, Πρόεδρος της Waterfresh SA, είναι ο πρωτοπόρος και η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα. Τα τρία χρυσά βραβεία αποτελούν αναγνώριση της αφοσίωσης της εταιρείας στην ποιότητα και την καινοτομία, αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας προς την επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στη βιομηχανία.

Το νέο Packaging, το οποίο απέσπασε το βραβείο “Top Export Packaging”, αποτελεί ακόμα μία ένδειξη της δέσμευσης του Minoa Water για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλες οι συσκευασίες Minoa Water είναι εμπνευσμένες από την Ιαπωνία, σχηματίζοντας τον κύκλο ζωής και τον κύκλο νερού. Το Minoa Water έχει αφιερώσει μεγάλη προσοχή στη βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύοντας στον σχεδιασμό και τα υλικά. Κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο ελληνικό νερό που συσκευάζεται σε ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία από φυτικά υλικά, αξιοποιώντας το νερό από το Ζερβοχώρι Ημαθίας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και μαγνήσιο, χωρίς την παρουσία βαρέων μετάλλων και οργανικών φυτοφαρμάκων, αποτελεί τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το προϊόν μοναδικό.

Η εταιρεία όμως δεν σταματά εδώ! Συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, εξάγοντας σε 16 χώρες με νέες τοποθετήσεις σε Καναδά και Χονγκ Κονγκ. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης και αποδεικνύει ότι το Minoa Water δεν είναι απλά ένα προϊόν. Είναι η απόδειξη ότι η ποιότητα, η καινοτομία και η αγάπη για το περιβάλλον μπορούν να οδηγήσουν στην κορυφή.