Πλώρη για περαιτέρω μεγέθυνση βάζει η ψηφιακή τράπεζα N26 με στόχο να διευρύνει το παγκόσμιο της αποτύπωμα.

Μετά από μια χρονιά ισχυρής ανάπτυξης η N26 ξεπερνά πλέον το φράγμα των 5 εκατ. συνδρομητών!

Η ψηφιακή τράπεζα λάνσαρε το πρώτο της ελεύθερο προϊόν τρεχούμενου λογαριασμού στις αρχές του 2015, προτού γίνει η πρώτη στον κλάδο της που εξασφάλισε Ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια. Σήμερα, είναι μια πλήρως ρυθμιζόμενη τράπεζα στην Ευρώπη, την οποία εμπιστεύονται πελάτες σε 26 αγορές.

Η N26 προσφέρει τρία επίπεδα λογαριασμών: το N26 Standard, το N26 You και το κορυφαίο N26 Metal, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν αναλήψεις μέσω ATM παγκοσμίως, ταξιδιωτική ασφάλιση, επιλεγμένες συνεργασίες και προσφορές και αποκλειστικές υπηρεσίες

«Το 2019 δεν ήταν μόνο μια χρονιά ανάπτυξης, ήταν και μια συνειδητή επένδυση στο προϊόν μας, στους ανθρώπους μας και στην εμπειρία των υπηρεσιών μας. Έχουμε διανύσει μια εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την τραπεζική εμπειρία για όλο και περισσότερους πελάτες καθημερινά», δήλωσε ο συνιδρυτής και CFO της N26, Maximilian Tayenthal.

«5 εκατομμύρια πελάτες είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά δεν είναι μόνο η ανάπτυξη που επιδιώκουμε. Σήμερα είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στο digital banking. Όμως δεν έχουμε ξεχάσει την αρχική μας αποστολή – να προκαλέσουμε έναν τομέα που είναι πλέον ώριμος για αλλαγή, όπως ο τραπεζικός. Η N26 έχει αποδείξει ότι η τραπεζική εμπειρία μπορεί να γίνει απλή και απρόσκοπτη μέσω της τεχνολογίας», πρόσθεσε ο Valentin Stalf, συνιδρυτής και CEO της N26.

Στα επιτεύγματα του 2019

-Εισήλθε στην αμερικανική αγορά ως η πρώτη ευρωπαϊκή challenger τράπεζα,

-Άνοιξε ένα νέο TechHub στη Βιέννη,

-Λάνσαρε το N26 You, το νέο premium προϊόν της,  και εισήγαγε τα Shared Spaces, τους ευέλικτους υπό-λογαριασμούς που έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν την τραπεζική εμπειρία ακόμα πιο κοινωνική, εύχρηστη και συλλογική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here