Η Gryphon Online Safety, μία startup που αναπτύσσει πλατφόρμες δικτυακής προστασίας στο San Diego, και η ESET προχωρούν σε συνεργασία με στόχο την ενσωμάτωση της τεχνολογίας ανίχνευσης απειλών της ESET στο έξυπνο Wi-Fi σύστημα της Gryphon για σπίτια και μικρές επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Gryphon είναι η πρώτη παγκοσμίως πλατφόρμα για ασύρματα δίκτυα mesh με τεχνολογία AI, για την προστασία όλων των συσκευών που συνδέονται σε δίκτυο.

Παράλληλα με τα 3Gbps συνολικού throughput και την τελευταίας γενιάς ασύρματη mesh τεχνολογία για πλήρη κάλυψη, η λύση της Gryphon διαθέτει εύχρηστες λειτουργίες γονικού ελέγχου που δεν περιορίζονται μόνο στη διακοπή του Internet, όπως προβολή ιστορικού περιήγησης, φιλτράρισμα ακατάλληλου περιεχομένου, διαχείριση μεμονωμένων χρηστών στο δίκτυο και εγκρίσεις σε πραγματικό χρόνο – μέσω μίας απλής εφαρμογής.

Η λύση της Gryphon προστατεύει επίσης όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, όπως web κάμερες και έξυπνους θερμοστάτες, από το να παραβιαστούν χρησιμοποιώντας την ευφυία του machine learning. Πλέον, με την τεχνολογία της ESET, η Gryphon ολοκληρώνει την δικτυακή προστασία ανιχνεύοντας και μπλοκάροντας απειλές malware, ransomware και phishing για κάθε συσκευή του δικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here