Σε μια εποχή όπου η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο προσαρμογής στις νέες και απαιτητικές συνθήκες της αγοράς, η ERGO Ασφαλιστικήυποστηρίζει ουσιαστικά, με έναν αναπτυξιακό Κανονισμό Πωλήσεων, την ενίσχυση τόσο του εταιρικού όσο και του ανεξάρτητου δικτύου Συνεργατών της.

Ο Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO, «σύγχρονος, δίκαιος, διαφανής και άκρως ανταποδοτικός» όπως επισημαίνει, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο κερδοφόρας ανάπτυξης για όλο το δίκτυο Συνεργατών της και ένα σοβαρό κίνητρο συνεργασίας για τους επαγγελματίες της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κανονισμός διασφαλίζει ιδιαίτερα υψηλές αμοιβές και κίνητρα (προμήθειες, μπόνους και πριμ) για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, καθώς ενισχύει σημαντικά τα εισοδήματα όσων συνεργάζονται με την εταιρεία και συμβάλλουν με τα παραγωγικά τους αποτελέσματα στην επίτευξη των κοινών στρατηγικών τους στόχων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ERGO Ασφαλιστική προχώρησε στην καταβολή σημαντικών απολογιστικών μπόνους βάσει του Κανονισμού Πωλήσεων του 2017 σε μεγάλο αριθμό Συνεργατών της. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία αναγνώρισε και έμπρακτα επιβεβαίωσε τη δυναμική του Κανονισμού Πωλήσεων και του σοβαρού έργου όλων των Συνεργατών της, οι οποίοι στήριξαν κατά το 2017 την παραγωγική ανάπτυξη της ERGO με την επίτευξη υψηλών ποιοτικών και παραγωγικών στόχων.

Ο διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO Ασφαλιστικής Στάθης Τσαούσης δήλωσε: «Σας συγχαίρουμε για τη διαρκή προσπάθειά σας και την επιτυχή επίτευξη των παραγωγικών σας στόχων, και σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση που επιδεικνύετε στην εταιρεία μας». Ο κ. Τσαούσης προέτρεψε παράλληλα τους Συνεργάτες της ERGO να αξιοποιήσουν τις  δυνατότητες που παρέχει ο δυναμικός και πλήρως ανταγωνιστικός Κανονισμός Πωλήσεων της εταιρείας και για το έτος 2018.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here