Την προμήθεια πολυσημειακής (PtMP) τεχνολογίας WiBAS™ στην Dark Fibre Africa (DFA), πάροχο υποδομών οπτικών ινών ανοικτής πρόσβασης της Νότιας Αφρικής, αναλαμβάνει η Intracom Telecom.

Μέσω της πολυσημειακής τεχνολογίας η DFA θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει κορυφαίας τεχνολογίας μικροκυματικές λύσεις συνδεσιμότητας στους πελάτες της.

Η DFA επέλεξε την πολυσημειακή τεχνολογία WiBAS™ ώστε να μπορέσει να καλύψει την ανάγκη για υψηλή ποιότητα ασύρματης συνδεσιμότητας τελευταίου μιλίου, μέσω εμπόρων χονδρικής, σε οικιακούς και επιχειρηματικούς καταναλωτές. Με τον τρόπο αυτό, καλύπτεται η ανάγκη για άμεση πρόσβαση, ενώ παράλληλα αναμένεται η εγκατάσταση υπηρεσίας οπτικών ινών ή ως μόνιμη λύση, όπου ενδείκνυται.

Επιπλέον, ο νοτιοαφρικάνικος πάροχος διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο οπτικών ινών και το πολυσημειακό σύστημα WiBAS™ πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της συνδεσιμότητας του δικτύου και τη μεγιστοποίηση της βάσης συνδρομητών. ση.

Το WiBAS™-OSDR, καθώς και ο τερματικός σταθμός WiBAS™-Connect, θα αξιοποιηθούν στην αδειοδοτημένη ζώνη των 26 GHz του δικτύου της DFA. Επιπλέον, ο πάροχος θα αξιοποιήσει το προηγμένο σύστημα διαχείρισης δικτύου uniMS™ μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά προγραμματισμού RF, έτσι ώστε να σχεδιάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πολυσημειακό δίκτυο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here