Χωρίς δισταγμό, χωρίς προσχηματικές δικαιολογίες. Με ξεκάθαρο κοφτερό λόγο. Ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank πήρε θέση στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των εργαζομένων. Η Διεύθυνση Ανθρωπίνου δυναμικού της Alpha Bank ανακοίνωσε ότι στο εξής στον Όμιλο θα υπάρχει  υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Οι συνδικαλιστές της Τράπεζας χωρίς περικοκλάδες και χωρίς διφορούμενες παρατηρήσεις υιοθετούν την άποψη: Η ενέργεια της διοίκησης της Alpha Bank  υπαγορεύεται από τον Ν.4820/21 (ΦΕΚ 130/23.7.2021), είναι σύννομη, ορθή και υποχρεωτική για να γνωρίζει η κάθε υπηρεσία ότι οι συνάδελφοι που δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης θα πρέπει να διενεργούν διαγνωστικούς ελέγχους (self test, rapid test, PCR).

Στην πρόσκληση της Τράπεζας πρώτος ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος αποστέλλοντας τα πιστοποιητικά εμβολιασμού όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στην υποχρέωση αυτή όπως επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους που δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν.

Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ 

ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ

 

                                       Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                                              ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here