Σε υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας προχώρησαν η Wyndham Hotel & Resorts και ο επιχειρηματικός όμιλος Oikos Property Developments για τη δημιουργία του πρώτου Ramada Residences by Wyndham στην Ελλάδα.

Το συγκρότημα, με 150 τουριστικά καταλύματα, που θα προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες φιλοξενίας, βρίσκεται στον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Η ανάπτυξη της επένδυσης για τη λειτουργία του συγκροτήματος με την επωνυμία Ramada Residences by Wyndham, Halkidiki προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2026. Το Ramada Residences by Wyndham, Halkidiki θα προσφέρει στους ταξιδιώτες τη φιλική και άνετη διαμονή που είναι συνώνυμη με το brand, Ramada by Wyndham.

Ο περιφερειακός διευθυντής Νοτίου και Ανατολικής Ευρώπης της Wyndham Hotels & Resorts, Βασίλης Θεμελίδης, δήλωσε σχετικά: «Με την υπογραφή της νέας συμφωνίας, η Wyndham Hotel & Resorts ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της. Χαιρετίζουμε τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Oikos Property Developments, ο οποίος πιστεύουμε ότι θα δημιουργήσει ένα συγκρότημα αντάξιο της αξιοπιστίας του ονόματος της Wyndham Hotel & Resorts στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Η Wyndham Hotel & Resorts διαθέτοντας, ήδη, παρουσία σε 13 ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξή της τα επόμενα χρόνια τόσο σε δημοφιλείς όσο και σε ανερχόμενους προορισμούς».

Aπό την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Oikos Property Developments, Δημήτρης Σιούφτας, τόνισε: «Στην Oikos, στόχος μας είναι να ξεπερνάμε τις προσδοκίες στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων. Καθώς ξεκινάμε αυτό το συναρπαστικό, νέο κεφάλαιο με την Oikos Hotels and Resorts, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wyndham Hotels & Resorts, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο brand φιλοξενίας. Η αποδεδειγμένη της πορεία, σε συνδυασμό με τη δική μας εξειδίκευση στην ανάπτυξη ακινήτων, εγγυάται τη δημιουργία εξαιρετικών ξενοδοχειακών εμπειριών σε μία πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία που αποτυπώνει την ουσία του μεσογειακού τρόπου ζωής».