Γράφει η «ξενοδόχος»

Σε πολύ σύντομο χρόνο αναμένονται οι ανακοινώσεις για το νέο τουριστικό project από την Grivalia Hospitality το οποίο θα είναι έχει απολύτως ‘’πράσινα’’ χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, από το βήμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε χθές το Ελληνο Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο για τις επενδύσεις και τον τουρισμό στην Ελλάδα, ο κ. Γιώργος Χρυσικός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality, επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι θα είναι «η πρώτη μεγάλη τουριστική επένδυση στη χώρα με ενεργειακή αυτονομία και όρους πλήρους αειφορίας».

  • Για τη νέα επένδυση, σύμφωνα με τον κ. Χρυσικό θα χρειαστεί και η συνδρομή της Κεντρικής Πολιτείας- «ήδη έχει ενημερωθεί ο υπουργός Ανάπτυξης»–  ώστε να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες.

Συνολικά όσον αφορά την στρατηγική της εταιρείας αυτή εστιάζει σε τουριστικά projects 5ης γενιάς με βασικό κριτήριο την αειφορία και το περιβάλλον για την προσέλκυση τουριστών υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων.

  • Πέραν της νέας επένδυσης, η Grivalia έχει αυτή την στιγμή ένα χαρτοφυλάκιο σχεδιαζόμενων επενδύσεων άνω του μισού δισ. ευρώ, κατά τον CEO της εταιρείας, η οποία ‘’τρέχει’’ το εμβληματικό έργο για την αναβίωση των Αστεριών Γλυφάδας με τη δημιουργία του πρώτου One & Only της Αθήνας 5* και κατοικιών, το glamping 5 αστέρων στη Βούλα, στην Πάρο την επένδυση για το ξενοδοχείο Piperi που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2023 κ.α..

Για την επένδυση της Μυκόνου, ύψους 120 εκατ. ευρώ που μπλόκαρε από το Συμβούλιο της Επικρατείας κατόπιν της προσφυγής των τοπικών φορέων, αυτή ανασχεδιάζεται όπως επιτάσσει η απόφαση του ΣτΕ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here