Το 11th Insurance Conference (#inc18 – http://www.insurance.ethosevents.eu) ξεχωρίζει τόσο για τη θεματολογία του, που αφορά τις διεθνείς και εγχώριες ασφαλιστικές τάσεις, όσο και κυρίως για το γεγονός ότι για πρώτη φορά θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις απόψεις των επιχειρηματιών άλλων κλάδων για τη συνεισφορά της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ιδιαίτερη έμφαση βεβαίως θα δοθεί και στη Διαμεσολάβηση, που πλέον κινείται σε ιδιαίτερες συνθήκες και βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο.

Tο 11th Insurance Conference διοργανώνεται από την Ethos Events σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr, και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου στο Divani Caravel.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου είναι τα παρακάτω:

  • Διεθνείς ασφαλιστικές τάσεις
  • Η ασφάλιση στην πραγματική οικονομία
  • Η νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς
  • Το νέο πρόσωπο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.insurance.ethosevents.eu/, καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Χριστίνα Τσούχλαρη, Υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων, Ethos Media SA, τηλ. 210 9984917, tsouchlari.c@ethosmedia.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here