Ο εισαγωγικού επιπέδου εκτυπωτής DTG SC-F1000 της Epson είναι ο πρώτος που παρέχει στους ερασιτέχνες, τους εμπόρους λιανικής πώλησης και τις μικρές επιχειρήσεις ένα προσιτό μέσο για την εκτύπωση εικόνων υψηλής ποιότητας σε σκούρα υφάσματα.

Η Seiko Epson Corporation παρουσίασε τον πρώτο εισαγωγικού επιπέδου εκτυπωτή DTG (Direct to Garment) της αγοράς που μπορεί να εκτυπώσει απευθείας σε σκούρα, καθώς και σε ανοιχτόχρωμα υφάσματα. Συμπληρώνοντας την κορυφαία σειρά υβριδικών εκτυπωτών DTG και DTF (Direct to Film) της Epson, ο SC-F1000 θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ερασιτέχνες, τους εμπόρους λιανικής πώλησης και τις μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται μια οικονομικά αποδοτική λύση με την ευελιξία να εκτυπώνουν σε ένα ευρύ φάσμα τύπων υφασμάτων, είτε ανοιχτόχρωμων είτε σκουρόχρωμων.

Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης PrecisionCore Micro TFP της Epson, σε συνδυασμό με την τεχνολογία NVT (Nozzle Verification Technology), η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και σταθερότητα εικόνας, ο SC-F1000 είναι ο μοναδικός εκτυπωτής στην κατηγορία του που περιλαμβάνει λευκό μελάνι, επιτρέποντάς του να εκτυπώνει απευθείας σε σκούρα ρούχα και απευθείας σε φιλμ. Η ποιότητα της εικόνας βελτιώνεται περαιτέρω με τη χρήση των μελανιών UltraChrome DG2 της Epson, τα οποία μειώνουν τις διαρροές από το κίτρινο και το μαύρο χρώμα, ενώ ένα ζωντανό χρωματικό προφίλ τονίζει τον πλουραλισμό στα γραφικά σχέδια. Με δυνατότητα εκτύπωσης τόσο DTG όσο και DTFilm, ο SC-F1000 έχει την ευελιξία να εκτυπώνει σε ένα ευρύ φάσμα τύπων υφασμάτων επιτρέποντας στους πελάτες να εκτυπώνουν σε προϊόντα όπως μπλουζάκια, φούτερ, τσάντες, φούτερ και μαξιλάρια, καθιστώντας τον εκτυπωτή ιδανικό για την παροχή εκτυπώσεων σε πραγματικό χρόνο σε καταστήματα.

Με ιδιαίτερα compact σχεδιασμό, ιδανικό για περιβάλλοντα λιανικής πώλησης, ο SC-F1000 μπορεί να εγκατασταθεί σε μικρότερους χώρους εργασίας, ενώ η απουσία ανεμιστήρα σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε τοίχο. Απλός στη χρήση, ο SC-F1000 προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών που παρέχουν διαισθητική, ακριβή και υψηλής ποιότητας εκτύπωση. Ένα μεγάλο ανοιγόμενο κάλυμμα, για παράδειγμα, απλοποιεί τη διαδικασία τοποθέτησης του ενδύματος ή της μεμβράνης στην πλάκα, ενώ οι αισθητήρες πλάκας ανιχνεύουν τις ανομοιόμορφες τοποθετήσεις για την αποφυγή σφαλμάτων εκτύπωσης. Το προϊόν διαθέτει επίσης αυτόματη ρύθμιση του διακένου, η οποία ρυθμίζει την πλάκα στο βέλτιστο ύψος για την εκτύπωση χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση. Ο χειρισμός του SC-F1000 γίνεται μέσω μιας απλής και διαισθητικής οθόνης αφής.

Προσφέροντας επιλογές συνδεσιμότητας USB ή Wi-Fi, ο SC-F1000 περιλαμβάνει επίσης μια σειρά χαρακτηριστικών που ελαχιστοποιούν τις ανάγκες συντήρησης από τον χρήστη και αυξάνουν τη συνολική παραγωγικότητα, όπως ο αυτόματος καθαρισμός και οι θήκες μελανιού UltraChrome DG2, οι οποίες αντικαθίστανται γρήγορα και απλά. Η ευελιξία και η παραγωγικότητα του SC-F1000 βελτιώνονται περαιτέρω μέσω του λογισμικού GarmentCreator2 της Epson που περιλαμβάνεται στο πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ρυθμίσεις για γρήγορη και εύκολη εκτύπωση με DTG & DTF. 

«Η ζήτηση για τα entry level DTFilm έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία τρία χρόνια», δήλωσε ο Chris Davies, Manager, Product Management, Commercial & Industrial, Epson Europe, «Αυτή η συναρπαστική καινοτομία από την Epson προσφέρει στους χομπίστες και τις μικρές επιχειρήσεις μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την παραγωγικότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ