Στην Epsilon Hospitality, την εξειδικευμένη θυγατρική εταιρία του Ομίλου EPSILON NET στον κλάδο της Φιλοξενίας και της Εστίασης, απονεμήθηκε το Gold βραβείο των Greek Hospitality Awards 2023 στην κατηγορία «Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier». Η απονομή του βραβείου αφορά το πλήρες portfolio λύσεων που δημιούργησε και εξελίσσει η εταιρία στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, PMS, Back office λογισμικό, Λογιστικό Payroll/HRMS, Channel Manager, Booking engine και υπηρεσίες Digital Marketing.

 

Η εταιρία ξεχώρισε συνολικά στον θεσμό των Greek Hospitality Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, αφού έλαβε συνολικά 4 διακρίσεις/βραβεία.

Οι διακρίσεις αυτές επιβραβεύουν τον στόχο της εταιρίας και του Ομίλου της EPSILON NET  για προσφορά τεχνολογικά ανώτερων, all-in-one εφαρμογών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες του, ώστε να  ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

 

Η Epsilon Hospitality εκτός του κορυφαίου παρόχου τεχνολογίας παρέλαβε επίσης τα εξής βραβεία:

·       Gold στην κατηγορία Best Greek Hotel HR Services Provider σε συνεργασία με την Epsilon HR για τις εξειδικευμένες HR λύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, οι οποίες καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η απασχόληση του προσωπικού, αλλά και τις διαχειριστικές προκλήσεις που αναμένεται να φέρει η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

·       Silver στην κατηγορία Best Greek Hotel Technology Innovation για τη flagship λύση PYLON PMS Suite Hybrid, η οποία προσφέρει πλήρη ενοποίηση όλων των λειτουργιών ενός τουριστικού καταλύματος κάτω από μια και μόνο εφαρμογή