Εκτεταμένη έρευνα ξεκίνησε από χθες σ’ ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών που εμπλέκονται σε παράτυπες διαδικασίες έκδοσης «χρυσής βίζας» και αγοραπωλησιών ακινήτων στο πλαίσιο επενδυτικής δραστηριότητας.

Οι αρμόδιες αρχές πήραν αφορμή από την υπόθεση της εταιρείας ακινήτων του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, της DESTINY Επενδυτικής– μονοπρόσωπης κεφαλαιουχικής εταιρείας (ΙΚΕ). Την εταιρεία είχε συστήσει ο κ. Παπαευαγγέλου στις 11 Μαρτίου 2015.

Χθες ο Διευθυντής Επιθεώρησης της Τράπεζας της Ελλάδος επισκέφθηκε στην Οικονομική Εισαγγελία την εισαγγελέα κ. Μαριάννα Ψαρουδάκη, η οποία μαζί με το επιτελείο της, έχει πιάσει ήδη δουλειά για την υπόθεση «χρυσή βίζα» και αγορές σπιτιών με κάρτα.

Η τιμή της μετοχής JUMBO κατέγραψε χθες νέα πτώση από τη διαρροή των πρώτων αναφορών περί σκανδάλου. Στην ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα είναι σε εξέλιξη διαδικασία απόδοσης ευθυνών ενώ πηγές προσκείμενες στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ υπογραμμίζουν ότι ο κ. Παπαευαγγέλου και εταιρείες του δεν είχαν αποκτήσει POS της τράπεζας και ότι η τράπεζα δεν εκκαθάρισε ποτέ συναλλαγές του.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here