Με 40 και πλέον χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών, ο κ. Γιώργος Καραβίας λαμβάνει τιμητική διάκριση για την ενεργή προσφορά του, από την 8ετή θέση του προέδρου, στην επετειακή εκδήλωση των 30 χρόνων παρουσίας του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.), που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

«Μέσα από μια δύσκολη και επίπονη διαδρομή 30 ετών από την ίδρυση του, ο Σ.Ε.Μ.Α. εξακολουθεί να βγαίνει νικητής, δίνοντας μάχες για να ενισχύσει τη φωνή των μεσιτών. Παρά την πάροδο τριών δεκαετιών, ο Σ.Ε.Μ.Α. εξακολουθεί -κατά ένα μέρος- να παραμένει έφηβος. Γεμάτος όρεξη και ζωντάνια, εξακολουθεί να προσφέρει στα κοινά με καθαρό πνεύμα.»

«Τα μέλη του Σ.Ε.Μ.Α. αποτελούν ένα ζωντανό και πολλά υποσχόμενο οργανισμό για τον κλάδο της ασφαλιστικής αγοράς. Η Διοίκηση του, η καρδιά και το πνεύμα του φορέα με μακρά πορεία στο ασφαλιστικό γίγνεσθαι, έχουν ρόλο “σωματοφύλακα” του μέλλοντος μας. Υγιής, δυναμικός αλλά και έμπειρος πλέον, δείχνει αποφασισμένος να μην συμβιβαστεί. Με συλλογική προσπάθεια διεκδικούμε το καλύτερο για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Εύχομαι στον Σ.Ε.Μ.Α. να τα εκατοστίσει, πάντα με επιτυχίες… για όλους μας!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here