Όπως -από πέρυσι- είχε ενημερώσει τους αναγνώστες του το “Β, ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners είχε επιδείξει μεγάλη επιμέλεια στην επιλογή του ανθρώπου που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας στον Όμιλο Forthnet.

Είχαμε μάλιστα περιγράψει -με μεγάλη ακρίβεια όπως αποδεικνύεται- τον άνθρωπο που τελικά θα αναλάμβανε αυτή την προσπάθεια.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες από Investment Houses του εξωτερικού, μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί επισήμως ότι ο  Χρήστος Καλογεράκης τοποθετείται διευθύνων σύμβουλος της Forthnet (Nova).

Μετά από 6 χρόνια στον Όμιλο Οlympia και από της θέση του επικεφαλής της αλυσσίδας Public (τώρα Public – MediaMarkt) έχει στο ενεργητικό του το «γύρισμα» των Public εταιρείας σε λειτουργική κερδοφορία, από τον πρώτο χρόνο που ανέλαβε, και την αδιάλειπτη ανοδική πορεία των πωλήσεων,τα τελευταία 5 χρόνια.

O Χρήστος Καλογεράκης έχει συνδέσει τη θητεία του με την την καθιέρωση της «Black Friday» και τη η δημιουργία του μεγαλύτερου marketplace στην Ελλάδα. Με εξαγορά της Media Markt,  ανέβασε τον τζίρο του Ομίλου σε πάνω από 460 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ