Σύσκεψη είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, προκειμένου να εξεταστεί το ζήτημα της εξαγοράς του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο.

«Είχαμε σήμερα σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου, για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας .

«Ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών» καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επικοινωνιακό τρικ ΣΥΡΙΖΑ .Ερωτώ εάν ήθελε πραγματικά να τελειώσει ΓΙΑΤΙ δεν έκανε σήμερα τι νέα προσφορά ;Καθυστερησεις και ομηρια εργαζομενων .Κλασσικο παιχνιδι προεκλογικα .

  2. Ασφαλείς οι πληροφορίες από Ωνασειο ότι πρόκειται περί συριζεικης παγιδευσης συνειδήσεων. Κανενα ενδιαφερον απο το ευαγες αυτο ιδρυμα .Αγαπητοί εγαζομενοι μην γίνεστε ΦΕΡΕΦΩΝΑ του Σύριζα .Το ΝΤΥΝΑΝ θα μπει πολύ σύντομα κι αυτο στη ΜΆΧΗ της ιδιωτικής Υγείας εξαγορασμενο κι αυτο από κάποιο fund

    • Το τοπίο αρχιζει αργά αλλά σταθερά να ξεκαθαρίζει .Ο χωρος της ιδιωτικής Υγείας διαμορφώνεται .ΟΑΚTREE Και CVC . πήραν θέση μένει κινηση ΑΠΟ Αποστολοπουλο .Ακούγεται και όχι μόνο ΌΤΙ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ΠΕΙΡΑΙΏΣ .ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΝΔ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΤΕΤΟΥΝ .ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΊ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here