Η Navios Maritime Partners, συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου επιστρέφει στο Zhoushan Changhong International Shipyard της Κίνας προκειμένου να εκτελέσει ακόμη μία παραγγελία για δύο επιπλέον νεότευκτα aframax/LR2.

Η συμφωνία που υπογράφηκε κατά την παράδοση ενός από τα νεότευκτα containerships χωρητικότητας 5.300 teu που έχει η εισηγμένη στη Νέα Υόρκη εταιρεία στο Zhoushan Changhong, θα αυξήσει τώρα το βιβλίο παραγγελιών LR2 στο ναυπηγείο σε έξι πλοία.

Αν και οι μεσίτες αναφέρουν ότι πλοία παρόμοιας χωρητικότητας κοστίζουν 72 εκατομμύρια δολάρια, δεν έχουν αποκαλυφθεί προς το παρόν οι λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή ή την παράδοση των νέων LR2 της Navios, τα οποία, εκτός από τα συμβατικά καύσιμα, θα είναι μπορούν να κινηθούν και με μεθανόλη και LNG.

Τα δεξαμενόπλοια μήκους 249,9 μέτρων ταξινομούνται από την ABS και αναπτύχθηκαν από το Zhoushan Changhong σε συνεργασία με το CIMC Shanghai Research Institute για να πληρούν τις πιο πρόσφατες κανονιστικές απαιτήσεις, ανέφερε το ναυπηγείο.

Η Navios έχει κλείσει 16 πλοία για ναυπήγηση στο Zhoushan Changhong τα τελευταία χρόνια και έχει επίσης έξι μονάδες 150.000 dwt που θα παραδώσει από την K Shipbuilding στη Νότια Κορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ