Τα τελευταία χρόνια είναι εμφανής η τάση για επιστροφή στο vintage style. Το Public έχοντας αφουγκραστεί την ανάγκη αυτή και βλέποντας την αναγέννηση του βινυλίου ν’ αποτελεί πραγματικότητα, φέρνει πρώτο και σε αποκλειστικότητα το νέο πικάπ της AudioTechnica, το πικάπ AT-LPW40WN.

Με την έλευση του νέου πικάπ, το Public γίνεται η πρώτη και μοναδική αλυσίδα στην Ελλάδα και η τρίτη πανευρωπαϊκά που διαθέτει το συγκεκριμένο προϊόν, για όλους τους λάτρεις του βινυλίου.

Με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια η Audio-Technica παρουσιάζει το νέο της μοντέλο, το πικάπ AT-LPW40WN, το οποίο εντυπωσιάζει με το μοντέρνο του σχεδιασμό. Η βάση του αποτελείται από ξύλο και έχει φινίρισμα σκούρας καρυδιάς, προσφέροντας υψηλότερη ποιότητα ήχου. Επίσης, ενσωματωμένο στο νέο πικάπ είναι το phono stager με διακόπτη on/of αλλά και κάλυμμα για προστασία από την σκόνη.

Αναλυτικά, κάποια από τα  βασικά χαρακτηριστικά του νέου πικάπ AT-LPW40WN:

  • Πλήρως χειροκίνητη λειτουργία μετάδοσης κίνησης με δύο ταχύτητες: 33-1/3 και 45 σ.α.λ.
  • Διαθέτει σύστημα αισθητήρα ταχύτητας για τη διατήρηση της ακριβούς ταχύτητας περιστροφής του δίσκου
  • AT-HS4 καθολική κεφαλή ½ και κεφαλή AT-VM95E Dual Moving Magnet phono με ελλειπτική γραφίδα 0.3 x 0,7 χιλιοστά
  • Ευθύγραμμος βραχίονας με ανθρακονήματα και υδραυλικό έλεγχο ανύψωσης με δυνατότητα κλειδώματος
  • Αντιολισθητική πλάκα MDF
  • Βάρος 4,7 κιλά

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Audio-Technica, δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του είδους να εξερευνήσουν τις νέες τεχνολογίες και δυνατότητες που προσφέρει, σε ένα μοντέλο που είναι ο απόλυτος συνδυασμός του κλασικού και μοντέρνου.

Αν ανυπομονείτε λοιπόν και εσείς για μία νέα ποιοτική εμπειρία ήχου, ελάτε αποκλειστικά στα καταστήματα Public ή στο public.gr, για να αποκτήσετε το νέο πικάπ, δίνοντας ζωή στα αγαπημένα σας βινύλια ή για να κάνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here