Σε επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα που σχετίζεται με την παραίτηση του πρώην μέλους του Δ.Σ. της, κ. Εμ. Μαργωμένου η Creta Farms απαντά, δηλώνοντας ότι η καθυστέρηση δημοσίευσης του σχετικού πρακτικού συνεδρίασης από την ημερομηνία υποβολής του από την εταιρεία οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικασίες εσωτερικές της υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ.

Αναλυτικά η απάντηση:

Συγκεκριμένα, σε αυτήν σημειώνεται ότι “το περιεχόμενο του από 02.06.2020 δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.bankingnews.gr που τιτλοφορείται “Τι ξέχασε να διαψεύσει η διοίκηση της Creta Farms για την αναδρομική εξαφάνιση Μαργωμένου από το ΔΣ” είναι αναληθές. Αναφορικά με την μεταβολή σύνθεσης του ΔΣ της εταιρείας επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Μαργωμένος Εμμανουήλ που μνημονεύεται στο δημοσίευμα, υπέβαλε την παραίτησή του την 28.08.2019. Εν συνεχεία, η Εταιρεία προχώρησε εντός του μηνός Σεπτεμβρίου στην ανάρτηση του εν λόγω πρακτικού συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στην αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου 1741513. Πρέπει δε να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους και τα υπόλοιπα μέλη του Δ,Σ. διατήρησαν τις ίδιες ακριβώς αρμοδιότητες και εξουσίες που είχαν προς της παραιτήσεως του κ. Μαργωμένου.

Ο μήνας Σεπτέμβριος του 2019 υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολος για την Εταιρεία καθόσον βαλλόταν καθημερινά, ενώ την ίδια χρονική περίοδο κορυφώθηκε η σύγκρουση των δύο βασικών μετόχων ιδίως κατά την τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας, ότε διαδραματίστηκαν γεγονότα που προκάλεσαν αμφισβήτηση ως προς την νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας. Ως αποτέλεσμα αυτών, η υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. δεν προχώρησε στην ανάρτηση/δημοσιοποίηση κανενός εγγράφου υποβληθέντος εκείνης της χρονικής περιόδου από την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ. Η δημοσίευση του εν λόγω πρακτικού μετά από τόσους μήνες από την ημερομηνία υποβολής του από την εταιρεία οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικασίες εσωτερικές της υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. που αφορούν τη ροή δημοσιεύσεων των καταχωρήσεων των εταιρειών και ουδόλως αναιρεί την προσήκουσα και εμπρόθεσμη εκ μέρους της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ ανάρτηση του εν λόγω πρακτικού.

Στις 22.10.2019 η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ανακοίνωσε αμελλητί στο επενδυτικό κοινό την νέα εκπροσώπηση της εταιρείας με τον διορισμό προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου από το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Εν κατακλείδι, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι ουδεμία άλλη μεταβολή στη σύνθεση του ΔΣ, πλην της παραιτήσεως του κ. Μαργωμένου, δεν έχει επέλθει δίχως να δημοσιοποιηθεί από την εταιρεία”, καταλήγει η Creta Farms

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here