Στον σιδηροδρομικό σταθμό του Διακοπτού επέστρεψε με ασφάλεια ο συρμός του Οδοντωτού σιδηρόδρομου, με περίπου 90 επιβάτες, που είχε ακινητοποιηθεί, λόγω κατολίσθησης, κοντά στην περιοχή Νιάματα.

Ο συρμός επέστρεψε στο Διακοπτό μετά τις εργασίες καθαρισμού που πραγματοποίησαν συνεργεία της Περιφέρειας, ενώ, σύμφωνα με την Hellenic Train, τα δρομολόγια του Οδοντωτού από Διακοπτό προς Καλάβρυτα διακόπτονται και θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.

Τι προηγήθηκε

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό περίπου 90 επιβατών συρμού του Οδοντωτού σιδηρόδρομου Διακοπτού – Καλαβρύτων, που ακινητοποιήθηκε, λόγω κατολισθήσεων, κοντά στην περιοχή, Νιάματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να επιχειρήσουν μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,για την απομάκρυνση χωμάτων και πετρών που έχουν κατολισθήσει.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ώστε να παράσχουν βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ οι επιβάτες αναμένεται να μεταφερθούν με λεωφορεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ