Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ επιστρέφουν για 20ή συνεχή χρονιά με στόχο να αναδείξουν τις επιχειρήσεις που στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία, την απασχόληση και την κεφαλαιαγορά. Πρόκειται για έναν θεσμό που επιβραβεύει την αριστεία και τους κορυφαίους του εγχώριου επιχειρείν.

Πρωτοπόρος στην έγκυρη και εις βάθος ενημέρωση στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό γίγνεσθαι, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ της Ethos Media καινοτόμησε το 2003 εισάγοντας τη διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων στη χρηματιστηριακή αγορά.

Ακριβώς 20 χρόνια μετά έχει αγκαλιαστεί από την αγορά και διοργανώνει τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr.

Ο κ. Κωσταντίνος Ουζούνης, CEO του ethosGroup, σε μήνυμά του αναφέρει: Με 34 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον εκδοτικό χώρο, η φετινή οργάνωση συμπίπτει με ένα κομβικό ορόσημο στην ιστορία μας.

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, ένα από τα πλέον ιστορικά, οικονομικά και επενδυτικά περιοδικά στην Ελλάδα, πρωτοπόρησε το μακρινό 2003 με τη εγκαθίδρυση των βραβείων. Φέτος, γιορτάζουμε την επέτειο 20 ετών με ανανεωμένο προφίλ και με την προσθήκη νέων κατηγοριών βράβευσης, διατηρώντας παράλληλα την ίδια προσήλωση στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, την εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών.

Eν μέσω απανωτών κρίσεων, το ελληνικό επιχειρείν αντιστέκεται, επενδύει, και δρα ως ανάχωμα σε απρόβλεπτες και αλυσιδωτές επιπτώσεις. Σε μία δύσκολη εποχή οφείλουμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι ώστε να αναδειχθούν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του χρηματιστηριακού κλάδου που συνδράμουν ως αρωγοί στην προσπάθεια ανάκαμψης και αλλαγής του οικονομικού κλίματος.

Καλωσορίζω, λοιπόν, τους υποψηφίους των φετινών βραβείων και είμαι βέβαιος ότι ακόμη μία χρονιά την εκδήλωση θα τιμήσουν οι πιο σημαντικοί συντελεστές της Κεφαλαιαγοράς και του κόσμου των επιχειρήσεων.

ΙΝFO:

Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 10:00, επισκεφθείτε το banks.com.gr και αναδείξτε τις κορυφαίες επιχειρήσεις!

Λήξη ψηφοφορίας: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 16:00.

Η λαμπερή Τελετή Απονομής των Βραβείων θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, με φυσική παρουσία καθώς και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από το LiveOn Expo Complex.

Στην αξιολόγηση* συμμετέχει το ευρύ επενδυτικό κοινό, οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week καθώς και οι τακτικοί επισκέπτες του οικονομικού και επιχειρηματικού portal banks.com.gr. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συμμετοχή του κοινού αλλά και των ειδικών της αγοράς.

Πρόκειται για ένα σύνολο 10.000 πλέον αναγνωστών, που κατά κανόνα είτε είναι επενδυτές του χρηματιστηρίου είτε δραστηριοποιούνται σε συναφείς χώρους (επαγγελματίες του ευρύτερου χρηματοοικονομικού κλάδου, στελέχη εισηγμένων στο Χ.Α. εταιριών, σύμβουλοι επιχειρήσεων, κ.ά.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here