Για 17η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2019», σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών.

Τα Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ήταν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα. 

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Τα «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2019» περιλαμβάνουν 19 επιμέρους κατηγορίες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 55 βραβεία.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι, και θα διεξαχθεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των βραβείων hrima.ethosawards.eu και το επιχειρηματικό και οικονομικό portal banks.com.gr.

Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Λωρέττα Μπούρα, στο τηλέφωνο: 210 9984902, 210 9984908 και στο email: boura.l@ethosmedia.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ