Θύμα απάτης κατήγγειλε ότι έπεσε γνωστή επιχειρηματίας, καθώς δύο άνδρες κατάφεραν να την ξεγελάσουν και να αρπάξουν έναν πίνακα του Πικάσο που ήταν μέρος της προσωπικής της συλλογής.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο άνδρες -ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος- έπεισαν τη γνωστή επιχειρηματία, που μένει στο κέντρο της Αθήνας, ότι μπορούν να μεσολαβήσουν ώστε να βρουν αγοραστή για τον πανάκριβο πίνακα του γνωστού ζωγράφου.

Μάλιστα, προσδιόρισαν την τιμή στα 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας αντίστοιχος πίνακας στην αγορά της Τέχνης αποτιμάται περίπου στις 100.000 ευρώ, οπότε εκείνη θεώρησε ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία και έτσι τους εμπιστεύτηκε. Πριν από μερικές ημέρες, οι άνδρες πήγαν στο σπίτι της και παρέλαβαν τον πίνακα προκειμένου, όπως καταγγέλει, να τον έδειχναν στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Την ενημέρωσαν, δε, ότι μόλις θα είχαν νεότερα από τον αγοραστή θα επικοινωνούσαν μαζί της. Ωστόσο, η επικοινωνία αυτή δεν έγινε ποτέ.

Η γυναίκα προσπαθούσε να βρει τους δύο άνδρες για να μάθει τι είχε γίνει με τον πίνακά της, ώσπου πλέον κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι κατήγγειλε την εξαπάτησή της στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here