Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει επενδυτικό φόρουμ με θέμα “Συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας 2.0 | Επενδύοντας στο μέλλον” στις 13 Δεκεμβρίου 2022 στο Παρίσι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έξι Έλληνες Υπουργοί, Υφυπουργοί και κυβερνητικοί εκπρόσωποι, καθώς και τρεις Γάλλοι Υπουργοί θα παρουσιάσουν τις δράσεις και τις συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και θ’ αναδείξουν νέες ευκαιρίες και προοπτικές επενδύσεων στους σημαντικότερους τομείς όπως ενέργεια και περιβάλλον, τουρισμός, μεταφορές και ναυτιλία, άμυνα και ασφάλεια, τεχνολογία και ψηφιακός μετασχηματισμός, οικονομία.

Μαραθώνιος συναντήσεων Β2G θα πραγματοποιηθούν μεταξύ γαλλικών εταιρειών και Ελλήνων Υπουργών καθ’ όλη τη διάρκεια του φόρουμ αλλά και μετά τη λήξη του.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 300 άτομα, με συμμετοχές Γάλλων και Ελλήνων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμα στελέχη γαλλικών επιχειρήσεων, σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων όπως το Medef, CCI PARIS, CCEF.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here