Στα ΝΔ προάστια του λεκανοπεδίου επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Όμιλος Ιατρικών Εταιρειών ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, που εγκαινίασε το 6ο κατά σειρά δημιούργημά του, καθώς διαθέτει ήδη 4 Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και μία εξειδικευμένη ογκολογική Κλινική.

Τα εγκαίνια της νέας Μονάδας που ξεκίνησε να λειτουργεί σε μία έκταση 1200 τ.μ. μέσα στην “καρδιά” του Κερατσινίου, έγιναν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου παρουσία πλήθος κόσμου.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κέντρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, ενώ στελεχώνεται συνολικά από 60 γιατρούς και εξειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας. Το νέο διαγνωστικό κέντρο του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου αλλά και των γύρω περιοχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα Μονάδα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 600 ασθενείς την ημέρα και να εξάγει τα αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η νέα Μονάδα είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ. Δέχεται καθημερινά ασθενείς από 6:30 το πρωί έως τις 23:00, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει εκτός από τους 90.000 κατοίκους του Κερατσινίου και όλους όσοι διαμένουν στις γύρω περιοχές. Εξάλλου, στόχος της νέας επένδυσης του Ομίλου, ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, είναι να καλύψει το κενό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην ευρύτερη περιοχή, παρέχοντας συστήματα για πλήρη απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο. Καθώς, μάλιστα, ο Όμιλος θέλει να συμβάλει στην ανακούφιση των κατοίκων των περιοχών γύρω από το Κερατσίνι που επλήγησαν πρόσφατα από τις δολοφονικές πλημμύρες, θα καλύπτει για το επόμενο 3μηνο όλο το ποσοστό συμμετοχής του παραπεμπτικού τους από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία για τη διενέργεια μικροβιολογικών εξετάσεων.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ, Φίλιππος Γουρλής, δήλωσε σχετικά: «Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας. Άλλωστε ο ιδιωτικός τομέας σε συνεργασία και με τον δημόσιο, έχει τη δυνατότητα να καλύψει βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Στοχεύουμε με τον πλήρη εξοπλισμό της νέας Μονάδας, να παράσχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου και των γύρω περιοχών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here