Η φαρμακοβιομηχανία Demo στοχεύει ν’ αναπτυχθεί σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της τα επόμενα χρόνια, έχοντας στο πλάνο της επενδύσεις που θ’ αγγίξουν τα 30 €εκατ. μέχρι το 2022.

Ο αντιπρόεδρος της DEMO Δημήτρης Δέμος, μιλώντας στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ανάπτυξη της εταιρείας και τις επενδύσεις σε κτήρια, μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό, τόνισε πως φέτος ξεκινά η νέα μονάδα παραγωγής γυάλινων φιαλιδίων και λυοφίλων δυναμικότητας 150 εκατ. φιαλιδίων σε υγρή μορφή και 20 εκατ. φιαλιδίων σε λυόφιλη μορφή. “Είναι μία επένδυση που θα οδηγήσει την DEMO να είναι ένας από τους 3 μεγαλύτερους παραγωγούς λυοφίλων στην Ευρώπη και αποτελεί μέρος του νέου επενδυτικού σχεδίου της εταιρίας για τα έτη 2019-2022, συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ”

Πωλήσεις 2018

Οι πωλήσεις του 2018 κυμάνθηκαν σε σχεδόν ίδια επίπεδα με το 2017, στο ύψος των 138,4 εκατ. (136 εκατ. το 2017) ενώ αύξηση σημειώθηκε και στις εξαγωγές και στις πωλήσεις των εγχώριος παραγομένων στα δημόσια νοσοκομεία. Όσον αφορά το επενδυτικό πλάνο της εταιρίας, όπως είπε, “το 2018 ολοκληρώσαμε το 90%, ανάμεσα τους και ένα πολύ δύσκολο έργο όπως ήταν η δημιουργία νέας μονάδας παραγωγής και συσκευασίας γυάλινων αμπουλών συνολικής δυναμικότητας 150εκ. αμπουλών (από 25 εκατ. που έχουμε σήμερα). Το έργο αυτό ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ και με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here