Του Βάιου Κρόκου

Εν εξελίξει βρίσκεται η επέκταση του δικτύου της Watt + Volt καθώς ενάμιση χρόνο περίπου μετά την έλευση  της στην Αθήνα, τώρα απαριθμεί τρία στο λεκανοπέδιο και συνολικά 31 πανελλαδικά.

Υπενθυμίζεται πως ο στόχος που είχε τεθεί ήδη από το 2018 ήταν ο διπλασιασμός των καταστημάτων στην Ελλάδα.

Το banks.com.gr βρέθηκε στα χθεσινά εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Λεωφ. Πεντέλης 33 στο Χαλάνδρι που αποτελεί το υπ’ αριθμόν 3 κατάστημα στην Αττική.

Σε σχόλιο του ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Watt + Voltσημείωσε πως το πλάνο επέκτασης εξελίσσεται ομαλά ενώ «τρέχει» με επιτυχία το πρόγραμμα franchiseγια την δημιουργία νέων καταστημάτων μέσα στο έτος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πλέον, η εταιρία καλύπτει τις ανάγκες περισσότερων από 80.000 πελατών της σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Συνοπτικά

Από το 2011 η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εµπορίας και Προµήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας,

Το 2014 ιδρύθηκε η WATT+VOLT Bulgaria EOOD, η οποία κατέχει άδεια εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε τελικούς καταναλωτές στην αγορά ενέργειας της Βουλγαρίας, καθώς και άδεια balancing ενεργειακού προφίλ τελικών καταναλωτών.

Το 2015 ιδρύθηκε η WATT AND VOLT DOO Beograd. Η WATT AND VOLT DOO Beograd κατέχει Άδεια Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στη Σερβία και δραστηριοποιείται στο διασυνοριακό εμπόριο.

Τέλος, η ENERGY SERVICES COMPANY (ESC) είναι εταιρεία παροχής Ενεργειακών Υπηρεσιών, με σκοπό την υλοποίηση λύσεων που επιτρέπουν στους καταναλωτές (οικιακούς και επιχειρήσεις) να παρακολουθούν και να επεμβαίνουν στην κατανάλωση της ηλεκτρικής τους ενέργειας και αποσκοπούν παράλληλα στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις συνδυαστικές λύσεις δίνει η εταιρεία με επίκεντρο το IoT και τις υπηρεσίες για ένα «Έξυπνο Σπίτι».

Υπό αυτό το πρίσμα στο επίκεντρο βρίσκονται υπηρεσίες όπως η smartwatt η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here